Новият броя на Марица ще ви разкаже всички най-важни новини

...
Новият броя на Марица ще ви разкаже всички най-важни новини
Коментари Харесай

Четете в Марица: Шест лева до морето с електрическа кола, ...

Новият броя на " Марица " ще ви опише всички най-важни вести и забавни разработки от Пловдив и България.

И новият министър председател като Борисов - лекар на науките със личен бизнес

Ако кабинетът, който ще показа идната седмица претендента за министър председател от Има Такъв Народ Пламен Николов, получи поддръжка в Народното събрание, ще имаме затвърждаване на профила на министър-председателя, най-малко що се отнася до научните трофеи и биографията на личността. Както и предходния министър председател Бойко Борисов, Николов е лекар на науките. Борисов - по спортни науки, Николов - по метафизичен. Преди да влязат в политиката, и двамата са имали личен бизнес - водачът на ГЕРБ се е развивал в охранителния отрасъл, новият кандидат-премиер - в търговията с плувни такъми.

Шест лв. до морето с електрическа кола, а никой не бърза да ги купува

Притежаваш и караш електромобил, може да бъде доста преференциално. Управниците дават обещание на притежателите им всевъзможни благини - нулеви налози, гратис паркиране в синя зона, на ниска цена зареждане.

Родното море - първи избор на кметове и общинари

Отпускарският сезон стартира за локалната власт, а след 3 август - и за общинските съветници. Повечето от пловдивските управници избират да почиват на Българското Черноморие или в планината.

Кметът Здравко Димитров споделя, че най-добре почива на чист въздух в с. Бойково, където от години има къща. За разлика от жегите, които трансформират Пловдив в пещ, прохладата в Родопите е безвъзмездна. В планината температурите са най-малко с 10 градуса по-ниски, а вечер е доста прелестно.

Гергана изкачи Великата китайска стена и стана халхан

Гергана Върбанова е целеустремена и амбициозна млада дама, чието сърце се раздира сред България и нейния втори дом - Китай. Живее в Пловдив, само че китайските ѝ другари всеки ден ѝ споделят „ връщай се у дома “, тъй като я одобряват като една от тях.

Бивш вратар на Локо и Ботев менажира хотел

Хотел, ситуиран в сърцето на Стария град, се трансформира в обичано място за доста български звезди. Тук са гостували великата актриса Татяна Лолова, оперната прима Райна Кабаиванска, певицата Силвия Кацарова, някогашната състезателка по фигурно пързаляне Албена Денкова. З

Пловдивски предприемач изненада сестра си с празненство на плажа

Уникален рожден ден сътвори за сестра си Виктория пловдивският строителен бизнесмен Иван Пашов. Бизнесменът подари на Вики празненство в хотел " Вила Чинка "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР