Новият Brabus Mercedes-AMG EQS подобрява стила, мощността и пробега. Този

...
Новият Brabus Mercedes-AMG EQS подобрява стила, мощността и пробега. Този
Коментари Харесай

Токът не удря Brabus. Brabus „удря“ тока. Ето какво причинява тунерът на новия AMG EQS

Новият Brabus Mercedes-AMG EQS усъвършенства стила, мощността и пробега. Този елегантно изглеждащ бодикит е по едно и също време моден и функционален.

Легендарният тунер на Mercedes Brabus разкри нов стайлинг и интериорен пакет Masterpiece за Mercedes-AMG EQS, най-мощния електрически седан на щутгартската компания.

Новият бодикит придава на пълноразмерния седан съществено наличие и прибавя някои по този начин нужни елементи и линии към “сапунестия ” профил на EQS. Но не става въпрос единствено за външния тип, подобренията засягат и аеродинамичните характерности на Mercedes.

Комплектът се състои от нападателно изглеждаща предна „ джука “, която понижава съпротивлението. Това е реализирано посредством променените елементи, ситуирани от двете страни на бронята. Brabus твърди, че те усъвършенстват въздушния поток към предните спирачки и радиаторите.

Пред задните колела ще откриете карбонови въздушни дефлектори, които насочват по-силен въздушен поток около колесните арки. В задната част спортният дифузьор и спойлерът наподобяват добре и форсират въздушния поток, който идва отдолу под колата, с до 40%. Така „ залепват “ колата към пътя, осигурявайки по-голям downforce.

Brabus също по този начин е премахнал всички хромирани детайли, като е боядисал външните декорации в по-приятен колорит на черното.

Пакетът Masterpiece включва превъзходни алуминиеви джанти Monoblock Z Platinum Edition; 22-инчовите джанти с 10 спици, които виждаме тук, са боядисани в черен емайл, който се съчетава добре с матово сивата каросерия. Тези вкусно изглеждащи детайли са обути в гуми Pirelli P-Zero с размери 255/35 AR 22 и 295/30 ZR 22 надлежно начело и откъм гърба.

Mercedes-AMG EQS не е най-красивият автомобил от Щутгарт, само че и по този вектор Brabus е направил някои големи усъвършенствания.

Базираният в Ботроп тунер оповестява, че индикаторът за противодействие 0,23 Cd се е подобрил със 7,2%. Това има отличен резултат върху по този начин значимия пробег. Brabus твърди, че при скорости сред 100 и 140 км в час пробегът се усилва приблизително със 7%.

Преди това Brabus показа аеродинамичен кит за общоприетия EQS Седан и тогава също твърдеше, че той усъвършенства пробега и успеваемостта.

Напомняме, че пробегът на AMG EQS съгласно EPA е 445 km, което значи, че пакетът на Brabus би трябвало да добави спомагателни 32 km.

Подобно на бодикита, спортните джанти не са единствено за показ. Настройката Brabus SportXtra работи с 22-инчовите ковани сплави, с цел да обезпечи по-остро ръководство. Модулът SportXtra е plug-and-play система, приспособена да работи с окачването Ride Control+ на AMG.

В резултат на това височината на возене е понижена с 0,59 инча начело и с 0,79 инча откъм гърба. Това наподобява добре и обезпечава по-остро ръководство, само че от Brabus настояват, че измененията не засягат коприненото качество на возията.

Не се загатват усъвършенствания в мощността, само че AMG EQS би трябвало да е задоволително бърз за множеството усети. Двата електрически мотора обезпечават 649 конски сили и 949 Нм въртящ миг към четирите колела.

Подобренията обаче не свършват дотук. Луксозният интериор е главно модифициран и в този момент включва още по-луксозни материали и покрития.

Интериорът на Masterpiece се отличава с обширни сектори от кожа в цвят на въглен. Седалките се отличават с ватиране „ Arrow Wave “, което прибавя специфичен щрих към салона.

Тази неповторима обработка се простира и върху горните елементи на картите на вратите. В целия салон са разпръснати бродирани лога на Brabus, които могат да бъдат открити на подглавниците. Върху облегалките са сложени и емблеми „ Brabus Masterpiece “ с железно покритие.

Сложната шарка на перфорацията на седалките акцентира вниманието на Brabus към детайла. Тя е по едно и също време красива за гледане и е проектирана по този начин, че да усъвършенства функционалността на отопляемите и охлажданите седалки. Микрофибърът Dinamica се откроява и е употребен за плюшените възглавници на подглавниците и за А-, В- и С-колоните.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР