Новият 800 WIDESTAR на BRABUS ще отбелязва световната си премиера на

...
Новият 800 WIDESTAR на BRABUS ще отбелязва
световната си премиера на
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Световна премиера за BRABUS 800 WIDESTAR

Новият 800 WIDESTAR на BRABUS ще отбелязва световната си премиера на започващото тази седмица интернационално ревю в Женева, а от тунинг-компанията коментират, че автомобилът повдига летвата още повече, даже в съпоставяне със своя предходник.

С величествен екстериорен widebody пакет, BRABUS 800 WIDESTAR е създаден въз основата на новото поколение Mercedes G 63 AMG. Под предния похлупак на луксозния всъдеход е монтиран четирилитров, осемцилиндров twin-turbo двигател, който е в положение да генерира максимална мощ от 800 конски сили и максимален въртящ миг от 1000 Нм.

Благодарение на усъвършенстваният си двигател и други инженерни усъвършенствания, BRABUS 800 WIDESTAR дава обещание наистина впечатляващи динамични и скоростни показатели- ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за минималните 4.1 секунди, а скоростта на придвижване е 240 км/ч единствено тъй като е електронно лимитирана.

Освен екстериорният пакет, BRABUS 800 WIDESTAR се отличава от общоприетата версия на G 63 AMG с внушителни 23-цолови джанти, напълно нова стоманена спортна изпускателна система с регулируеми клапи за разнообразни типове и нива на звука, усъвършенствано окачване и богат набор за персонализиране на интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР