Новия собственик на социалната мрежа Туитър (Twitter) Илон Мъск Ѝлон

...
Новия собственик на социалната мрежа Туитър (Twitter) Илон Мъск Ѝлон
Коментари Харесай

Мъск слага край на дистанционната работа за служителите на Туитър

Новия притежател на обществената мрежа " Туитър " (Twitter) Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, е съобщил на чиновниците си с имейл, че към този момент не се позволява отдалечена работа, оповестява " Блумбърг ".

Милиардерът предизвестява също по този начин, че " предстоят сложни времена " и няма метод " да бъде подсладено посланието " за икономическите вероятности и метода, по който те ще обиден компании, подвластни от приходите от реклама като " Туитър ".

Новите правила, които влизат в действие неотложно, ще изискват чиновниците да бъдат в офисите най-малко 40 часа седмично, добавя Мъск в имейла, до който " Блумбърг " е получил достъп.

Мъск пое ръководството на " Туитър " преди близо две седмици, откакто купи компанията за 44 милиарда $.

През това време той уволни близо половината й чиновници и по-голямата част от управлението. Той подвигна до 8 $ абонамента за програмата " Туитър блу " (т.нар. сини значки) и обвърза с това верификацията на потребителските профили. В имейла си до чиновниците той декларира и, че желае абонаментите да носят половината от приходите на " Туитър ".  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР