NOVITEC анонсира нова програма за продукт от портфолиото на Ferrari, като

...
NOVITEC анонсира нова програма за продукт от
портфолиото на Ferrari, като
Коментари Харесай

NOVITEC даде 840 конски сили на Ferrari 812 GTS

NOVITEC анонсира нова стратегия за артикул от портфолиото на Ferrari, като този път от тунинг компанията са съсредоточили вниманието си върху на легендарната марка.

За Ferrari 812 GTS, от NOVITEC са планували както интериорен пакет с благоприятни условия за персонализация, по този начин и екстериорен такъв, в който са включени нови аеродинамични съставни елементи от въглерод, така и олекотени джанти, основани съвместно с американската компания Vossen.

Макар и с впечатляваща осанка и вътрешност, доработената версия на Ferrari 812 GTS с неговият 12-цилиндров, V-образен двигател дава обещание забележително нарастване в максималната си мощ. След намесата на екипа на тунинг-компанията, показателят тук може да бъде повишен от "стандартните " 800 на 840 конски сили, коите се постижат и в следствие на интегрирането на напълно нова спортна изпускателна система. Повишен също така е максималинят въртящ миг на агрегата- от 718 на 751 Нм.

С опция за монтиране на нови спортни пружини, намаляващи отстоянието на колата от пътя с към 35 мм, тунингованото Ferrari 812 GTS обещава възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди и оптималната скорост на движение от 345 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР