Новите звездни домакини в Черешката на тортата“ следващата седмица са

...
Новите звездни домакини в Черешката на тортата“ следващата седмица са
Коментари Харесай

Седмица на черешите в „Черешката на тортата“

Новите звездни домакини в „ Черешката на тортата “ идната седмица са именитата актриса Мария Статулова, кулинарният блогър Рене Йошида, джаз иконата Васил Петров, разказвачът на истории и всестранно развъртян гений Иво Танев и международно приетият композитор и продуцент Георги Линев. Кулинарната история ще се разгърне под строгия взор на началник Иван Манчев, който ще следи деликатно дали участниците ще изпълнят безупречно седмичната си задача – да употребяват череши в менюто си.

Музикалната легенда Васил Петров ще даде грациозен старт на седмицата в понеделник. Домакинът, за който музиката е предопределение, ще посрещне гостите си на чист въздух в райската градина на гиздав манастир над с. Калугерово. Васил ще показва кулинарна класа и ще заложи на пресни артикули, създадени в светата обител. За да предложи най-вкусната храна, той ще се довери на наставленията на отец от манастира, а по време на вечерята ще царува раздвижване, подправено с музикално самодоволство.
 Васил Петров NOVA

Щафетата във вторник поема кулинарният блогър Рене Йошида. Като същински самурай в кухнята, тя ще вплете екзотични усети и подправки от далечния изток в многокомпонентно азиатско меню. Черешите ще бъдат включени по автентичен метод в множеството й ястия, както и в подаръка за гостите. Възможно ли е Рене да се улиса в готвенето и да се забави с подготовката на разточителната си вечеря? И каква е тайната на приготвянето на осолените лимони?
 Рене Йошида NOVA
Прожекторите се обръщат към титаничния гений на безконечната Мария Статулова в сряда. Колоритната дама ще предложения звездната компания в артистичния си дом, наподобяващ съвсем на музей и пазещ куп любопитни истории от близкото минало. Актрисата ще се концентрира върху приготвянето на уютно и пъстро меню с персонален почерк и изпитани предписания. Предстоят пикантни самопризнания, а останалите участници ще се усещат като вкъщи си в компанията на Мария Статулова.
 Мария Статулова NOVA

В четвъртък един от най-успешните българи на международната музикална сцена – Георги Линев, прочут и с псевдонима Кан Уакан, ще предложи интернационално меню с ястия от Мексико, Франция и Италия. Нашумелият музикален продуцент ще опитва в кухнята с съвременни предписания и космополитно поднасяне на храната. По време на вечерята ще опише по какъв начин музиката му е стигнала до милиони хора посредством хитовия сериал „ Игра на тронове “, а истинската изненада ще накара гостите да импровизират.
 Георги Линев NOVA
Финал на новия сезон на „ Черешката на тортата “ с необятна усмивка и лекост в душата ще сложи харизматичният Иво Танев . Домакинът с всестранни гении ще сервира свежо меню, включващо изобретателно сервирана салата, домашно барбекю с три типа месо и нетипична баница. Готвенето на Иво ще премине с ария на уста и огромна доза точност, а за поредна вечер компанията ще се наслаждения на превъзходно въодушевление. Подаръкът пък ще обогати душите им с забавно четиво и жива музика.
 Иво Танев NOVA

Кой от участниците ще успее да вплете в менюто си най-умело черешите и кой ще се окичи с наградата от началник Манчев? Не пропускайте да разберете в „ Черешката на тортата “ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР