Новите власти в Украйна вероятно ще се опитат да заселят

...
Новите власти в Украйна вероятно ще се опитат да заселят
Коментари Харесай

Съветник на Путин: Новата власт в Украйна ще засели Донбас с евреи

Новите управляващи в Украйна евентуално ще се опитат да заселят Донбас с евреи. Сегашните поданици на Обетованата земя ще заменят руснаците, от които ще бъде изчистен югоизточният региен на страната. Такава версия стартира Сергей Глазев, консултант на съветския президент Владимир Путин.

В своя авторски блог във вестник "Завтра " той изрича мнение, че администрацията на американския президент Доналд Тръмп е заложила на спечелилия в украинските президентски избори Володимир Зеленски. Според Глазев това е обвързвано с "общата пристрастност на Белия дом към крайнодесните сили в Израел ". Според съветника кей в Югоизточна Украйна могат да получан тези поданици на Близкия изток, които са изтощени от перманентната война там.

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че Кремъл няма нищо общо с мнението, която Сергей Глазев споделя в своя блог. Това е частно мнение, сподели прессекретарът на Путин, представен от ТАСС.

"Путин няма нищо общо с тази позиция, това е напълно персонално, може би неточно мнение на съветника Глазев ", сподели той. В същото време представителят на Кремъл акцентира, че не е осведомен с подтекста, в който е било позволено това изказване. "Затова нямам опция да го разясня по никакъв метод ", добави Песков.

Прессекретарът на Путин означи още, че мнението на Глазев, че новите украински управляващи могат да заселят евреи в Донбас, не се преглежда в Кремъл. "Не, тази тематика въобще не се разисква ", сподели той, "все отново блогът е може би нещо персонално. Аз за ​​съжаление не съм осведомен с блогърската съставния елемент на съветника Глазьев, тъй че нямам и опция да преценява. Във всеки случай това е персонална позиция и това по никакъв метод не се разисква в Кремъл.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР