Новите шефове в Ботев (Пловдив) са замислили любопитна суап сделка

...
Новите шефове в Ботев (Пловдив) са замислили любопитна суап сделка
Коментари Харесай

В Ботев пробват да шитнат трио на бартер в Царско село

Новите шефове в Ботев (Пловдив) са замислили любопитна суап договорка с сътрудниците им от Царско село, посредством която ще се освободят от трио ненужни и ще привлекат перспективни играчи на тяхно място.

Крис Добрев, Мишел Еспиноса и Мите Цикарски са попаднали в листата на треньора Азрудин Валентич за трансфер това лято. Феутболистите ща бъдат препоръчани като част от договорка с отбора на Стойне Манолов.

От отбора край Околовръстното на столицата в Ботев желаят Андерсон Кордейро и Дилан Мертенс. Жълто-черните са подготвени да дадат тримата си нарочени за преследване и да доплатят, с цел да ги вземат дуета на " Царете ".

Ако това не стане, в скоро време контрактите на Добрев, Еспиноза и Цикарски ще бъдат прекъснати.

Същевременно стана ясно, че договорът на Славчо Шоколаров, който изтича след седмица, няма да бъде продължаван. Любопитното е, че Шоколаров игра във всичките 32 турнирни мача на ботев този сезон. В първите мачове отпред Азрудин Валентич също го пускаше титуляр, само че последователно Шоколаров с неугледните си прояви (б.а. изключително в предпазен план) се утаи на аварийна пейка.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР