Новите санкции на ЕС срещу Русия ще бъдат ограничени до

...
Новите санкции на ЕС срещу Русия ще бъдат ограничени до
Коментари Харесай

FT: Изчерпи ли ЕС всички възможности за санкции срещу Русия?

Новите наказания на Европейски Съюз против Русия ще бъдат лимитирани до ограничения против заобикаляне на минали ограничавания. Няма да има повече нови наказания против цели браншове на съветската стопанска система. Това оповестява Financial Times, базирайки се на източници, представен от " Фокус ".

Повечето чиновници признават, че браншове от стопанската система, които не са наранени от глобите, няма да бъдат обект на ограничавания, защото една или няколко страни от Европейски Съюз зависят от тях.

Така се твърди, че Франция, Унгария и други страни са се противопоставили на глобите против Росатом, които са подкрепени от Германия.

" Приключихме със глобите. Ако въведем повече наказания, ще има повече изключения от глобите, в сравнение с санкционните ограничения ", споделя източникът на изданието.

Припомняме, че 11-ият пакет от европейски наказания ще бъде разискван на следващия ден, 21 април.

По-рано беше обявено, че Германия упорства за включването на съветската нуклеарна сила в пакета от наказания на Европейски Съюз.

На 25 февруари Европейският съюз утвърди последния, десети пакет от наказания против Русия. По-специално, той включва три съветски банки.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР