Новите самолети на руските витязи“ Су-30 изглеждат феноменално в небето.

...
Новите самолети на руските витязи“ Су-30 изглеждат феноменално в небето.
Коментари Харесай

„Руските витязи“ показаха уникалните възможности на новия изтребител Су-30 (ВИДЕО)

Новите самолети на „ съветските витязи “ Су-30 наподобяват феноменално в небето. Изглеждат по този начин, като че ли могат и невъзможното – те безусловно танцуват в небесата. Поне това видяха феновете на аерокосмическия салон LIMA-2017 в Малайзия. Това бе премиерата на пилотажната група с новите машини. Самолетът Су-30 е основан въз основата на Су-27, само че го превъзхожда съвсем във всяко едно отношение. В момента се смята за може би най-хубавият многоцелеви изтребител в света. „ Су-30 е първият в света експортен изтребител, оборудван с бордови радиолокатор с фазирана антенна решетка, което обезпечава едновременното разкриване, съпровождане и офанзива на забележителен брой цели “, сподели летецът-изпитател в корпорация „ Иркут “, героят на Русия Валерий Аверянов. Според него това е първият съветски изтребител с открита архитектура на бордовото радиоелектронно съоръжение.

Голямото преимущество на Су-30, съгласно Аверянов, идва при непосредствен пердах и е обезпечена от свръхманевреността на новата машина

А на всичкото от горната страна в самолета могат да летят двама души, което е необичайност. „ Защо Су-30, а не Су-35? Фактически самолетът разрешава да се извършват същите задания, каквито извършва и Су-35. Но Су-30 е двуместен. Той е по-удобен, има по-висок комфорт за водачите. По време на такива полети единият може да пилотира, а вторият да извършва функционалностите на щурман “, изяснява командващият Военновъздушни сили и заместник-главнокомандващият на Върховен касационен съд генерал-лейтенант Андрей Юдин.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР