Новите политически формации имат най-голям електорален потенциал да отнесат протестния

...
Новите политически формации имат най-голям електорален потенциал да отнесат протестния
Коментари Харесай

Политологът Атанас Радев: Новите партии ще спечелят протестния вот

Новите политически обединения имат максимален електорален капацитет да отнесат протестния избор. Партията на Слави Трифонов ще завоюва най-вече на тези избори.
Това съобщи в предаването студентът по политология Атанас Радев, разяснявайки предизборната акция у нас, както и идните. 
" Едно ръководство си има период на валидност. То стартира да ерозира. В случая от негативите на ръководещото болшинство, новите политически планове вземат точно тази сила и печелят от това ", уточни Радев. По думите му най-голямата изненада на изборите в неделя ще бъде партията на Слави Трифонов. " В другите политически планове има познати лица с минало. Определено политическият план на Слави Трифонов ще завоюва най-вече на тези избори ", означи политологът. " Виждаме, че " ИТН " не взе участие в диспути. Според мен това е едно идентифициране, че тази групировка няма да бъде част от политическата система и от по този начин нареченото статукво. Но няма по какъв начин да не участваш в политически спор, без да представиш платформата си, и да очакваш, че през своите канали ще имаш някаква по-широка легитимност ", посочи политологът.
Според Радев се намираме в предизборна акция от лятото на предходната година. " Кампанията сега е много вяла. Липсват хрумвания и визии за това по какъв начин България ще се оправя през идващите години във връзка с възобновяване от коронакризата. Виждаме по какъв начин някои от партиите не престават със своята остаряла обичайната изразителност и ваденето на разнообразни персонални нападки. Нивото на дебата не е по никакъв начин високо ", разяснява студентът по политология.
Целия диалог с Атанас Радев гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР