Новите пловдивчани - от София и ПазарджикОбласт Пловдив порасна с

...
Новите пловдивчани - от София и ПазарджикОбласт Пловдив порасна с
Коментари Харесай

Четете в  „Марица“: Кой ще настине от партийното проветряван...

" Новите пловдивчани " - от София и Пазарджик
Област Пловдив порасна с 21 320 души за една година. Тук е записана най-многолюдната вътрешна миграция в страната, излиза наяве от данните на Национален статистически институт. „ Новите пловдивчани “ идват основно от столицата, Пазарджик и Смолян.

Кой ще настине от партийното проветряване?
В идващите месеци следва съществено почистване в редиците на патриотите и Българска социалистическа партия, които са измежду най-големите губещи на изборите на 4 април. Макар да се държат като спечелили, в ГЕРБ също се готвят за проветряване. Лидерът Бойко Борисов го даде обещание още предишния юни. Пандемията обаче се трансформира в доминанта за премиера в последните месеци и борбата с вредителите позакъсня. Кой може да настине от проветряването на 11 май, за когато е плануван Национален съвет на ГЕРБ?

Пратиха квесторите на изпитите в 10. клас, не останаха за седмокласниците
Школските шефове активизираха учителите си да бъдат квестори на националните външни оценения в 10. клас и не им останаха хора за изпитите на седмокласниците. Няколко образователни заведения в Пловдивска област не са съобразили, че датите на проби съответстват.

„ България избра пътя на смяната и няма връщане обратно “ – изявление с Иван Гарелов

ДГ " Перуника " посреща 150 деца през септември
ДГ " Перуника " ще отвори порти през септември за 150 деца, настанени в шест групи. Това увери кметът Здравко Димитров, откакто дружно със заместника си Пламен Райчев и кмета на " Централен " Георги Стаменов прегледа по какъв начин е осъществен ремонтът.

С лотария избират 10 късметлии за посещаване в Голямата базилика
Възстановеният монумент на културата Епископска базилика ще бъде публично отворен на 18 април, а Община Пловдив пусна във Facebook и лотария. Десетима късметлии, които завоюват, ще имат опцията да прегледат гратис раннохристиянския храм на Филипопол в първите дни след отварянето му.

Брестник прави подписка за 200 метра асфалт
Подписка потегли в Брестник с гледище остатъкът от 200 метра от ул. " Петър Берон " също да бъде асфалтиран. Тази част е неузнаваема, тя е с издълбани коловози, а живеещите в региона 20 фамилии са принудени да газят в калта при всеки дъжд.

Пускат почитателите на стадиона за плейофите
Страхотна вест пристигна за изстрадалите футболни почитатели. За плейофите от шампионата спортните уреди могат да бъдат посещавани от аудитория.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР