Новите карти показват точната дата, на която снежна бомба“ ще

...
Новите карти показват точната дата, на която снежна бомба“ ще
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картите показват точната дата, на която „снежната бомба“ ще удари Великобритания – носейки 16 инча сняг

Новите карти демонстрират точната дата, на която „ снежна бомба “ ще удари Англия и покрие Обединеното кралство с 16 инча сняг сняг.

През миналата седмица в страната се следиха извънредно ниски температури за това време на годината, които може да доближат до междинните младежи. Но в понеделник се задава още един мразовит гърмеж.

След няколко седмици големи елементи от Обединеното кралство ще бъдат покрити със сняг, съгласно няколко синоптици, в това число националната метеорологична работа. Сега нови диаграми от Ventusky демонстрират тъкмо по кое време и къде ще удари снежната бомба.

На 12 февруари снегът ще покрие по-голямата част от Британските острови, като единствено няколко района ще бъдат пощадени от ледения яд. Лондон, Югоизточната и Югозападната част наподобява са единствените зони за избавление в Англия, до момента в който югозападна Шотландия също ще избегне най-лошия гърмеж.

Северен Уелс ще бъде най-засегнатият регион, с предстоящи 16 инча сняг. Йоркшир също ще бъде заснеж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР