Новите iPhone Xs и Xs Max бяха анонсирани от Apple

...
Новите iPhone Xs и Xs Max бяха анонсирани от Apple
Коментари Харесай

Броят поръчани iPhone Xs разочарова аналитиците

Новите iPhone Xs и Xs Max бяха обявени от Apple на 12 септември. Предварителните поръчки за закупуване започнаха да се одобряват от 14 септември. Още незабавно първата партида iPhone от ново потомство бе продадена за по-малко от минута. Въпреки сполучливия старт на продажбите, аналитиците не бяха впечатлени. Информацията е на портала Cult of Mac.

Apple стартира да приема предварителните поръчки предишния петък. За миналия уикенд броят на авансово продадените телефони не можа да трансферира 10 милиона, както направи iPhone X от предходната година. Тогава първият в историята на Apple смарт телефон без именития бутон Home, единствено за два дни събра 12 милиона предварителни поръчки и бе водач на пазара в продължение на няколко седмици.

Аналитиците смятат, че прекомерно слабият старт на продажбите на новия Xs се дължи на първо място на неговата висока цена. Според тях, същински шлагер в продажбите ще стане iPhone Xr, предварителните продажби на който са оповестени за 19 октомври. Според прогнозите, делът на Xr ще бъде към 60% от всички продадени iPhone от ново потомство.

Телефонът iPhone Xr ще има модели с шест разнообразни цвята. Неговите механически характерности не са доста по-различни от флагманите, само че цената им е доста по-ниска.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР