Новите десктопи и монитори се справят с лекота с графичните

...
Новите десктопи и монитори се справят с лекота с графичните
Коментари Харесай

Acer Nitro 50 – достъпни настолни компютри за гейминг

Новите десктопи и монитори се оправят с лекост с графичните условия при основаване и възпроизвеждане на образно наличие

Десктопите от серия Acer Nitro 50 с лекост могат да извършват интензивни графични задания

Нови настолни компютри и монитори, оповестени от Acer по-рано този месец в Ню Йорк, допълват серията Nitro, която посреща потребностите на по-рядко играещите геймъри и се предлага на налични цени.

Десктопите Acer Nitro 50 и монитори Nitro VG0 и RG0 се оправят с лекост с графичните условия при основаване и възпроизвеждане на образно и графично наличие, подчертаха от компанията. Напоследък точно геймърските артикули дадоха мощен подтик на бизнеса на Acer.

Десктопи Acer Nitro 50

Acer сътвори серията Nitro 50 за консуматори, които търсят процесорна мощност и необятни благоприятни условия, присъщи на десктопите. Мощният настолен компютър разчита на 8-мо потомство Intel Core процесор и видеокарта Nvidia GeForce GTX 1070 за безпрепятствено осъществяване на графично интензивни задания, включително гейминг.

Новите десктопи поддържат до 4 екрана по едно и също време и 4К резолюция и за вълнуващ геймплей. Освен това в тях могат да се конфигурират корав диск до 3TB и SSD 512GB. Предвидена е и технология за безжично зареждане на Qi устройства.

Десктопите от серия Acer Nitro 50 с лекост могат да извършват интензивни графични задания

Върхов подробност на серията Nitro 50 е изтънченият и впечатляващ корпус, наподобяващ ризница. В допълнение, той излъчва злокобно алено LED зарево. И не на последно място, десктопите Nitro 50 усъвършенстват мрежовата скорост за гейминг, сърфиране и стриймване посредством Realtek Dragon LAN карта.

За тотално потапяне в атмосферата и трансформиране на гейминг преживяването в реален стереоскопичен облик, е належащо единствено да свържете Nitro 50 десктоп с Acer Nitro VG0 или RG0 екран.

Монитори Nitro VG0 и RG0

Новите IPS монитори с поддръжка на технология AMD Radeon FreeSync задоволяват потребностите на геймърите с гладко възпроизвеждане и бързо време за реакция – до 1 ms.

Серията Nitro Acer VG0 е налична с 27-, 23,8- и 21,5-инчови панели, реалистични цветове и резолюция от 4K UHD, WQHD и Full HD.

Елегантни и стилни, новите серии монитори Acer Nitro VG0 и RG0 заслужиха премията Red Dot Design Awards за 2018 година

Ултра-тънката серия Acer Nitro RG0 може да се похвали с изключителна грациозност – тънкият единствено 0,27 инча профил се предлага за 27 и 23,8-инчовите модели. И двата имат съвременен и ергономичен дизайн, с който завоюваха премията „ Red Dot Design Awards “ за 2018 година

Оборудвани с AMD Radeon FreeSync, новите усъвършенствани панели на Nitro мониторите поддържат синхронизация с фрагментите на видео картата, тъй че да предотвратяват и свеждат до най-малко деформацията на картината и закъснението по време на игра.

Интегрираният Visual Response Boost (VRB) отстранява размазването на бързо движещите се изображения, постигайки резултат като на 1 ms MPRT, при до 144 Hz периодичност на освежаване на картината.

Наличната 6-осова цветова настройката разрешава на геймърите да настройват цвета, оттенъка и наситеността, които най-добре дават отговор на играта. Предвидена е и опция за укрепване на черния цвят, която дава избор сред 11 нюанса на черно, с цел да се избегнат и най-добре прикритите врагове, или пък за избор на вярната траектория по време на рали.

Резолюцията при новата серия Nitro RG0 е 1920×1080@75Hz и обезпечава отлични образни елементи при възпроизвеждане на игри, мултимедия, офис приложения, както и при свръзване на Blu-ray Disc подпора за игра или при стартиране на широкоекранен кино шедьовър.

Acer Nitro VG0 и RG0 поддържат AMD Radeon FreeSync технология и имат време за реакция 1 ms

IPS панелите обезпечават качествено изображение даже, в случай че се гледат от огромен ъгъл – до 178 градуса хоризонтално и отвесно. За да се реализира най-благоприятен ъгъл на гледане, мониторите могат да се накланят от -5 до +20 градуса (за серията RG0 от -5 до +15 градуса).

Мониторите от серията Acer Nitro демонстрират живи цветове и облици, защото възпроизвеждат до 72% от цветовете по NTSC стандарта и имат бляскавост 250 cd/m2. Двата 2W стерео високоговорителя обезпечават висококачествено аудио, а HDMI, VGA и DisplayPort изходите разрешават свързване с необятна гама лични компютри за възпроизвеждане на мощни звукови резултати по време на игра.

Интегрираните настройки Acer Game Mode имат осем авансово заложени режима на екрана за усъвършенстване на визуализациите според от типа на наличието, което се демонстрира. Режимите са Екшън, Състезание, Спорт, Потребител, Стандарт, ECO, Графика и Филм. Настройката е елементарно налична посредством клавишна композиция или менюто за настройки на екранното меню (OSD).

Acer VisionCare включва технологиите Flickerless (без премигване), BlueLightShield (без синя светлина), ComfyView (комфортен режим) и нискочестотни технологии, които покачват комфорта при гледане по време на продължителни гейминг сесии.

Снабдени с монтаж на VESA, мониторите могат да се окачват на стена, за освобождение на пространство на бюрото за спомагателни аксесоари, мишки и други В допълнение, функционалността ZeroFrame може да усили оптимално площта на изображението, защото поддържа включването на голям брой монитори по едно и също време.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР