Новите БГ сериали стартират на 22 февруари. Семейната драма Лъжите

...
Новите БГ сериали стартират на 22 февруари. Семейната драма Лъжите
Коментари Харесай

Лъжите в нас тръгва от 22 февруари

Новите БГ сериали започват на 22 февруари. Семейната драма Лъжите в нас ще направи своя дебют по Нова в 20ч. с трагичната история на заможната фамилия Шейтанови, белязана от мъчителни събития и непростими секрети. Миналото ще застигне героите незабелязано и ще ги изправи пред тежки избори, мъчителни истини и душевни терзания.

Харизматичните артисти Емил Марков, Радина Думанян, Диана Димитрова, Орлин Павлов, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов ще вдъхнат живот на многопластовите персонажи. В 22:30 ч. с четвърти сезон се завръща и престъпната драма Братя. Зрителите ще схванат по какъв начин ще се промени светът на героите на Христо Шопов, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Алекс Иванов, Искра Донова, Лора Христова, Мартин Димитров, Тигран Торосян.

Към мощния актьорски състав на продукцията се причислява и надарената актриса Неда Спасова. Каква роля ще изиграе обликът й в живота на останалите герои и пред какви нови провокации и обрати ще би трябвало да се изправят те, следва да стане ясно в края на месеца.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР