Новините за култура и спорт в балканските държави и градове

...
Новините за култура и спорт в балканските държави и градове
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Новините за култура и спорт в балканските държави да имат по-широко отразяване

Новините за просвета и спорт в балканските страни и градове би трябвало да имат по-широко и огромно отразяване. Нека колкото се може по-малко да участва думичката рецесия или война. Това сподели кметът на Бургас Димитър Николов по време на 30-ата Генерална асамблея на неофициалната Асоциация на балканските новинарски организации - Югоизточна Европа (АБНА-ЮЕ), която се организира в Бургас. Българска телеграфна агенция е хазаин на събитието.

 

Николов уточни, че журналистическата активност е неповторима и доста значима.

 

" Бъдете по-активни в осведомителния поток, отразявайки действителността и събитията, свързани с естествените явления и катаклизми ", съобщи кметът. Той изрази страдание пред участниците в срещата за неудобството, породено от късата, само че мощна ураганна стихия в региона на Бургас.

 

" Може би е добре да има по-силен напън към метеорологичните служби - по-ранно и навреме да ни предизвестяват, с цел да може локалните управляващи да се приготвят при такива аномалии и да намалее напрежението към популацията ", разяснява кметът.

 

Той добави, че е значимо да се откри място в Плана за възобновяване и развиване за по-широко огромна осведомителна система, която със SMS или по-друг метод да осведоми популацията за идни естествени феномени, с цел да приготви хората.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР