Новините от последните седмици - една по-тревожна от друга -

...
Новините от последните седмици - една по-тревожна от друга -
Коментари Харесай

Как Русия да не се зарази с маймунска шарка

Новините от последните седмици - една по-тревожна от друга - оставиха експлоадирането на така наречен маймунска шарка ненапълно затъмнено. Този проблем обаче наподобява става все по-сериозен. Броят на инфектираните пораства. Първо в Сан Франциско, по-късно в редица други градове в Съединени американски щати, а по-късно и в цялата страна беше оповестено „ изключително състояние в опазването на здравето “.

Този медицински проблем ни кара да си напомним полемиката, която се води у нас: належащо ли е да се не разрешава ЛГБТ пропагандата и в случай че да, какви фрапантни ограничения са уместни?

Как епидемията в Сан Франциско е обвързвана с полемиките в Русия? Факт е, че новото заболяване визира най-вече една доста характерна група хора. Авторите на отчета, оповестен в New England Journal of Medicine, са изследвали 528 пациенти от 16 страни. Според отчета, „ От 528 души, 98% са гейове/бисексуални, 75% бели, със междинна възраст 38 години, 99% са мъже, а един човек разказва себе си като транс/небинарен. При 41% ХИВ към този момент е доказан, само че това съвсем не се отразява на клиничната картина. Почти всички (96%) от тези пациенти са били на антиретровирусна терапия. Освен това няколко десетки мъже са имали или гонорея, или хламидия, или сифилис.

За тези, които са били очевидци на появяването на ХИВ - и това беше доста от дълго време, в края на 70-те години на предишния век - тези известия могат да провокират чувство за дежа вю. Появява се рискова болест, която визира освен, само че най-вече избрана група от популацията - мъже, които вършат секс с други мъже.

Още с появяването на ХИВ на сцената бяха препоръчани привидно явни и рационални ограничения – хората от тази уязвима група да бъдат подготвени да употребяват презервативи и да бъдат склонени към по-„ моногамен “ метод на живот.

Предполага се, че склонността на хомосексуалистите да сменят постоянно сътрудниците е резултат от тяхното отменяне от обществото и когато това отменяне отшуми, хомосексуалистите ще стартират да живеят в постоянни двойки. Този облик беше настойчиво рекламиран - споделят, че " гей " е същият човек като " правия ", единствено че вместо жена си има различен мъж. Този преход към " моногамия " - дружно с осъзнаването на нуждата от отбрана - трябваше да реши казуса.

Оттогава изминаха повече от 50 години и " маймунската шарка " още веднъж акцентира това, което от дълго време се знае за ХИВ, сифилиса и други сходни болести. Според статистиката хомосексуалистите се заразяват с ХИВ и други полово излъчени болести десетки пъти (не десетки %, а 10 пъти) по-често от общото население. Половин век старания не са трансформирали нищо в това отношение - и нямаме причина да чакаме още половин век, с цел да признаем очевидното: хомосексуалният метод на живот е неразривно обвързван с честата промяна на колегата. В композиция с травматичния темперамент на самия контакт, това прави индивида идеална жертва (и разпространител) на всяка болест.

През последните години още един непрекъснато прокламиран принцип беше поставян под въпрос нееднократно: хората се „ раждат такива “ и е невероятно да въвлекат „ вършиме “ хора в подобен метод на живот. Търсенето на „ гей ген “ докара до признанието, че подобен ген не съществува, а повишаването на броя на хората, които се разпознават като ЛГБТ, сподели, че пропагандата и модата, че zkftrje са изложени на показ може да притегли хората към ЛГБТ общественост от хора, които другояче не биха били нито „ гей “, нито „ трансджендър “.

Юношите, които се сблъскват с провокациите на възрастта си, когато хормоналните стихии стартират да раздрусват телата им и по какъв начин да построяват връзки с противоположния пол занапред ще се учат, стават лесни жертви на злонамерена агитация. Тази агитация може да има както търговски аргументи - желанието да се съберат пари по фешън тематика, по този начин и по-важното - политически.

Разбира се, хората не би трябвало да бъдат преследвани за това, че водят нездравословен и рисков метод на живот – както никой не преследва да вземем за пример алкохолиците. Но е подходящо да се наложат ограничавания върху рекламата и популяризирането на такова държание, както се постановат ограничавания върху рекламата на алкохол.

Аналогията с алкохола обаче не обгръща един значим аспект на казуса. За редица западни страни - и на първо място за ръководещия хайлайф на Съединените щати - ЛГБТ идеологията закупи съвсем същия държавен статус, какъвто имаше марксизмът-ленинизмът в Съюз на съветските социалистически републики. Като всяка идеология, тя обслужва цели, които нямат доста общо със сексуалността или " правата на индивида " - главните ѝ цели са другаде, най-вече в придобиването и задържането на власт и въздействие. Зад него стои известна манипулативна техника, която към този момент е потвърдила своята успеваемост.

В американския британски има термин " груминг ". По смисъл е покрай съветското „ обезчестяване “ и разказва дейности за последователно замесване на жертвата (често млада) в нещо, от което манипулаторът се нуждае - връзка с педофил, проституция или трафик на опиати. ЛГБТ идеологията е сходна на “груминга” - хората, които одобряват тази система от вярвания, неизбежно демонстрират привличане към избрани центрове на мощ.

Тези центрове на мощ влагат доста в разширение на властта и въздействието си. Ако не се направи нищо по въпроса, ще се окажем в същата обстановка като западните консерватори, които прекомерно късно откриха, че личните им страни се изплъзват отдолу под краката им.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР