Новини под опашката на Коня: Васил Терзиев остава само да

...
Новини под опашката на Коня: Васил Терзиев остава само да
Коментари Харесай

Новини под опашката на Коня: Васил Терзиев остава само да бутне баба си по стълбите

Новини под опашката на Коня: Васил Терзиев остава единствено да бутне баба си по стълбите

В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който разумно също е съветски.

 

Конят има опашка, тоже русская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната.

 

Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.

 

Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня.

 

Доклад 1: Кандидатът за кмет на София от „ вярната “ коалиция ППДБ Васил Терзиев още веднъж блесна в общественото пространство с демонстрацията на цялостна липса на угризения. Идеалният мотив за това бе годишнината от Деветосептемврийския прелом. Първо в обява в обществените мрежи, Терзиев написа, че най-големият грях на  Девети септември е убиването на свободния дух на българина. Според него тоталитарният режим на Българска комунистическа партия лишава българите „ от съществени свободи, от опция да виждат света, да се трансформират и развиват “.

Дни по-късно Терзиев, който е внук на някогашния началник на Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) и наследник на офицери от VI ръководство на Държавна сигурност, изясни, че не всички в Държавна сигурност били идентични и „ не всяка конструкция е била мракобесна и се е занимавала с доносничество  и мръсни поръчки “. После се оправда, че нямало по какъв начин да разгласява досиетата на своето семейство, както го приканиха някои общественици, тъй като не бил единствен правоприемник и без единодушието на родителите си нямал право дори да ги прочете.

Анализ: Отзад-напред научаваме, че Васил Терзиев нямал срещу да се прочетат досиетата на фамилията му, само че нямал право. Има метод, несъмнено, само че би трябвало да получи тяхното единодушие. Значи или не ги е питал, т.е. лъже, че желае, или те не са съгласни, т.е. има какво да крият. С други думи „ желал, но нямал предпочитание “.

Иначе е прав Терзиев, че не всички работили в комунистическите секрети служби са се занимавали с доносничество и мокри поръчки, само че в съответните структури, където са работили неговите родители са се занимавали тъкмо с това. Именно в казармата се е правело най-голямото пресяване на шпиони и доносници, където всемогъщото Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС), ръководено от дядо му, е разполагало с опция да ръководи ориста на милиони български младежи в интервала, в който са най-зависими от страната. А определението за Шесто ръководство на Държавна сигурност, където е работното място на бащата и чичото, е „ политическа полиция “. 

 Що се отнася до изявлението на номенклатурния принц, че Девети септември умъртвил свободния дух на българина – това е истина. Ама, гледай пък след това какви благоприятни условия даде този тоталитарен режим на млади безскрупулни глезльовци да станат милионери.

Предложение: В духа на държанието на Васил Терзиев, най-логично е идната стъпка от предизборната му акция да бъде, да бутне баба си по стълбите и да я пита накъде се е разбързала. 

 

Доклад 2: 17-годишната Елизабет Кравец завоюва състезанието „ Мис България “. Красивата госпожица има украински корени и произходът й стана мотив за нечуван екстаз в средите на „ мъдро красивите “ български либерали. Избирането на момичето било удар в сърцето на съветската агитация и пряк пестник в лицето на Путин и на неговите безчет сътрудници в България, които в този момент били наврени в миши дупки, тъй като България избрала украинка за мис.

 

Анализ: Да търсиш политически подтекст в конкурс за хубост е в най-хубавия случай симптом, че имаш прекомерно доста свободно време. В най-лошия случай е симптом на друго, което е най-често следствие от това, че родителите ти имат директна родствена връзка. На всичкото от горната страна в средите на така наречен Копейки, избирането на украинска госпожица за „ Мис България “ по никакъв метод не беше записано, до момента в който за сметка на това от „ интелигентната “ половина на българското общество не се стопираха с отговори на неизречените (но очевидно мечтани) рецензии от русофилите. 

За похлупак на всичко въпросното момиче, както и самата тя нееднократно афишира, си е същинска българка. Израснала е във Варна, майка й е българка, а татко й е на половина израелец, на половина украинец. Така, че Путин може да си отдъхне и да спре да плаче горко засегнат от българските ястреби, Елизабет няма чак толкоз общо с Украйна, колкото сина на Джо Байдън, да вземем за пример. 

Макар и в средите на либералите да е дресирано упованието, че на всевъзможни места, в това число и състезания за хубост, се избират хора поради техния етнически генезис, полова ориентировка и впрочем политкоректности, истината в тази ситуация ще се окаже тривиална – Елизабет Кравец завоюва короната на „ Мис България “ просто тъй като е красива.

Предложение: Да пратим „ Възраждане “ да направи някоя провокация пред някоя пекарна с био чабати на „ Шишман “, тъй като в противоположен случай всичките Дайновци, Козили и Жасимовци ще останат напълно без работа и току виж почнали да гледат „ Игри на волята “.

 

Доклад 3: Парламентът не одобри годишните отчети на Държавна организация „ Национална сигурност “ (ДАНС) и Държавна организация „ Разузнаване “ (ДАР). Законово решението на депутатите не води до никакви директни последствия, само че на политически език се счита, че това е най-яркия метод, по който парламентарното болшинство може да заявява на шефовете на спецслужбите, че не е предостатъчно от работата им. С други думи, разумното следствие е, да си подадат оставката. 

Шефовете на ДАНС и ДАР, не си подадоха оставката. За сметка на това, президентът Румен Радев, който ги назначи в интервала, в който еднолично управляваше страната, отбрани своите фрагменти и вмъкна интригата, че управлението на ДАНС е получило предходната година специфичния орден на Централно разузнавателно управление на САЩ „ Джордж Тенет “. Така излизало, че Кирил Петков и Асен Василев, които сякаш съгласували всички рокади „ с посолството “, съгласно президента май се противопоставяли на „ посолството “

Анализ: Аргументът на Румен Радев съществено издиша. Именно Кирил Петков е най-яркото доказателство за това, че никакви документи от американски институции не могат да са гаранция, че не си тежък негодник. Така, че опитът му за конспирация освен, че е презрян, ами и още повече позори България пред света. Ако Кирил Петков и Асен Василев дават сериозен мотив за позор с изтеклите самопризнания, че чакат „ утвърждение от посолството “, то Радев като влиза в тази изразителност по никакъв метод не се показва като опция, а в противен случай част от същото лепкаво тресавище.

Предложение: Румен Радев да отиде на посещаване в някоя прогимназия и да направи едно коремно приплъзване още веднъж, тъй като явно с политически изявления не може да си поддържа рейтинга.

 

Доклад 4: Кметът на София Йорданка Фандъкова предложи на общинския съвет приемането на рекорден годишен бюджет. Финансовият проект на Столична община следва да бъде гласуван единствено месец преди Фандъкова да напусне поста и надлежно ще се извършва от различен кмет. Партньорите на ГЕРБ в „ сглобката “ от Демократична България предизвестиха, че няма да поддържат приемането на този бюджет, а от страна на Фандъкова и хората й се чуха закани, че поради техните опити да си вършат предизборна акция, децата в София щели да останат без детски градини.

Анализ: Ако на Йорданка Фандъкова същински й пукаше за децата в София, тя имаше цели 14 години разполагаем да реши този проблем. И от хеликоптер се вижда, че в 12 без 5, малко преди да се отдръпна в заслужена (според някои строителни предприемачи) пенсия, кметицата и екипът й се пробват да обезпечат едни последни разходи на общински пари в вярната посока. 

Сред всичките бомбастични числа за половин милиард по-голям бюджет, финансова стратегия на стойност 670 млн. лева, нови булеварди, детски градини и впрочем, най-очевидни за настроението на досегашното управление на Столична община са едни други числа. Става въпрос за нарастването с 88 млн. лева на личните доходи на Столична община. В проектобюджета е заложено, че 74,6 млн. лева от тях ще дойдат от продажба на общинско имущество, което е четворен растеж по отношение на миналата година. Излиза, че или предходната година са продавани парцели на четворно по-ниска цена, или в този момент в последния месец на ръководството на Фандъкова ще се разпродадат четворно повече общински парцели. 

Предложение: поправено от Доклад 1 – Васил Терзиев да бутне Фандъкова по стълбите и да я пита накъде се е разбързала. Така или другояче се обрисува за софиянци да няма детски градини, ами най-малко да има зрелища. 

 

До свидания!

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР