Новини от седмицата за неразбиращитеПреди около седем години Кадиров публикува

...
Новини от седмицата за неразбиращитеПреди около седем години Кадиров публикува
Коментари Харесай

Путин намекна за разделяне на Украйна и изпрати преговорната топка към Запада

Новини от седмицата за неразбиращите

Преди към седем години Кадиров разгласява фотография на някогашния съветски министър председател Михаил Касянов в прицела на снайперска пушка и написа „ Тези, които не схващат, ще схванат “. Сега Касянов живее в чужбина, популяризира " антивоенни " изявленията и мечтае, че Русия ще рухне под натиска на въоръжените сили на Украйна.

Какво неясно има тук? Но през миналата седмица, по време на ударите с дроновете по Москва, визитата на Шойгу в КНДР, африканската среща на върха, се видя, че към момента има задоволително хора, които не схващат.

В неделя вечерта се организира към този момент четвъртото нахлуване на украински дронове над Москва от началото на май. Според съветското министерство на защитата противовъздушната защита е отработила и един БПЛА е бил премахнат в региона на Одинцово, различен в региона на Красногорск, още два дрона са били избити от курса им от системите за радиоелектронна битка в столицата. Следователно е невероятно да се разбере каква е била тяхната цел.

Но те отлетяха към кулите на Москва Сити. Философът Дугин написа: „ Колоритно увещание за съветската буржоазия, че нацистите считат даже тях – този вселенски офис планктон – за собствен зложелател. От жителите на Москва към този момент можете да съставите нова бригада щурмовици. И скъпите дами могат да отидат на фронта като медицински сестри. Експлозиите в един от най-буржоазните райони са доста по-разбираеми от увещанията, че СВO е обща идея.

Че да стоиш в профил няма да стане, а да си срещу е на косъм от изменничество на народа. Каква военна интервенция тя е освен някъде там, оттатък Московския околовръстен път, тя е тук. Просто там удрят по-силно. Както в Таганрог, където 22 души пострадаха от ракетна офанзива (цяло знамение е, че нямаше загинали). Както бият в Самара, където вредител взриви завод на петролна рафинерия.

И когато на конференция след срещата на върха Русия-Африка буржоазните медии питат Путин „ да не сме в 37-ма година? “. - въпреки всичко е от недоразбиране. А Путин търпеливо изяснява: „ Имаме 2023 година А Руската федерация е в положение на въоръжен спор със своя комшия. И считам, че би трябвало да има несъмнено отношение към тези хора, които ни вредят вътре в страната... би трябвало да има.

Путин още веднъж търпеливо повтори доста неща. И за това, че „ Киев закупи своята автономия и самостоятелност по време на разпадането на Съветския съюз въз основата на Декларацията за самостоятелност и в тази декларация черно на бяло беше написано, че Украйна е неутрална страна, а за нас това е от главно значение. "

И за това, че „ тук няма нарушавания на Устава на Организация на обединените нации (в дейностите на Русия - Авт.) “, до момента в който на Запад си спомнят интернационалното право „ единствено когато имат вяра, че тези принадлежности могат да бъдат употребявани против някого. В случая против Русия “ иче „ в случай че в действителност желаят някой да съблюдава Устава на Организация на обединените нации и други правила на интернационалното право, дано си направи труда да съблюдава същите тези правила на закона “.

И по отношение на обстоятелството, че проектодоговорът с Украйна в действителност беше координиран, „ само че след изтеглянето на нашите войски от Киев – а ние бяхме помолени да създадем това, с цел да създадем условия за подписване на дефинитивно съглашение – управляващите в Киев се отхвърлиха от всички предходни съглашения ", в този момент да договарят не желаят, което значи, че " топката е напълно на тяхна страна ".

А също и за намаляващия украински мобилизационен запас, за неуспеха на украинското контранастъпление на сегашния стадий, за териториалните искания на Полша към западните региони на Украйна...

Дори всичко изглеждаше необичайно - такива въпроси. Срещата на върха беше с Африка. Ако пренебрегнем съответните съглашения и други политически нюанси, това може да се опише с една дума – тъждество. Именно този метод - равни права за всички страни, без значение от размера, равнището на индустриално развиване или някои други фактори - притегли Африка. Между другото, не е нов метод. Още руски, само че възраждащ се. „ Колко предприятия, електроцентрали, стоманодобивни фабрики Съветският съюз построи в Африка. Трябва да се върнем към тази процедура “, сподели съветският президент Путин.

А президентът на Буркина Фасо Ибрахим Траоре изненадващо тъкмо очерта съвпадението – руснаците и африканците са „ забравени нации “. И тези, и другите Западът колонизира или се опита да колонизира. Африка се бори и се бори с това. Русия стартира битката си против западната колонизация на 24 февруари 2022 година, водейки акцията.

Траоре беше ослепителен: „ Трябва да отдадем респект на нашите нации, които се борят, борят се. Слава на нашите нации, победа на нашите нации! Благодаря, приятели! Родина или гибел! ". Изобщо не е изненадващо, само че съветските либерали, които проклинат имперските нрави на Русия, смятайки руснаците за фашисти, се закикотиха неуместно - откриха, споделят, изостанали съдружници, вижте тези смешни африканци в тениска с портрет на Путин и цветни " чаршафи ", отново руснаците ще ги хранят гратис, без да мислят за своята риза. Кой е расистът тук?

Сергей Шойгу отиде в Северна Корея предходната седмица. Леко унищожих наложената от осведомителния мейнстрийм митология за изостаналостта на КНДР. Ние, във връзка с оръжията, в това число високотехнологични, има какво да вземем от корейците.

Да не приказваме, че едновременното наличие в КНДР (която е глобена „ до дупка “ и няма от какво да се страхува) на китайската делегация е чиста случайност, както се досещате. И това, в случай че някой не е схванал, също е доказателство за неизбежността на отвръщането на Русия от Запада, преустройството на световните връзки, построяването на нов международен ред.

А предходната седмица в мрежата се появи епично видео. Наш танк самичък се втурва, вдигайки вятъра, около горския пояс, към настъпващия зложелател и разпръсква колона от бронирани машини на въоръжените сили на Украйна - два противников танка и пет бронирани машини. Това е героизъм. Екипажът се вписа в историята за няколко минути, момчетата би трябвало да получат „ Герой на Русия “.

Това, което се случва в ефира в този миг, не може да бъде предадено в печата. Но единствено договаряния с командира на танка не се чуват. Нещо с връзка? А има и такива, които знаят какво тъкмо. От тези, които знаят, някои схващат какво би трябвало да се направи, а други не.

Както демонстрира практиката, тези, които не схващат, ще би трябвало да схванат.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР