Novini.bg следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската

...
Novini.bg следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската
Коментари Харесай

ДЕН 44 ОТ ВОЙНАТА: Русия планира да обвини Украйна за зверства в Мариупол

Novini.bg следи онлайн всичко по-важно от нахлуването на съветската войска в Украйна: 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3945
10:35
И Беларус одобри лист с вражески страни


Правителството на Беларус утвърди лист на неприятелските страни, който включва Съединени американски щати, страните от Европейски Съюз и редица други страни. Съответното разпореждане е оповестено в петък на националния юридически интернет портал, предава ТАСС.
Копирано
09:10
Зеленски предизвести, че Русия възнамерява да упрекна Украйна за зверства в Мариупол


Руските сили към този момент са се изтеглили изцяло от Северна Украйна и се прегрупират за боеве в Донбас, сочат данни на английското министерство на защитата, представени от БНР. Междувременно от Кремъл за първи път признаха за обилни загуби на бойци в Украйна.
Копирано
09:09
Латвия прекратява издаването на " златни визи " за жители на Русия и Беларус


Латвия няма да издава "златни визи " на жители на Русия и Беларус до 30 юни 2023 година според признато през вчерашния ден решение на Народното събрание, съобщи ДПА. Тези визи дават право на непрекъснато престояване на лица от страни отвън Европейски Съюз против вложения в страната.
Копирано
07:55
Надежда Нейнски: България би трябвало да изпрати военна помощ на Украйна


Нарочно се държа по този метод дипломат Митрофанова, провокативно. Това става с благословията на Москва. Обявяването и за личност нон грата е последният демарш преди скъсването на дипломатическите връзки. България би трябвало да изпрати военна помощ на Украйна, тъй като войната визира цяла Европа. Това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнса в ефира на Нова телевизия.
Копирано
07:10
Зеленски в Бородянка: Тук има доста повече жертви, в сравнение с в Буча


Украинският президент Володимир Зеленски разгласи, че в Бородянка - един от освободените преди дни градове северозападно от Киев, евентуално има доста повече жертви, в сравнение с в Буча.
Копирано
07:06
Заляха нобеловия лауреат Дмитрий Муратов с алена багра в Москва


Нобеловият лауреат и основен редактор на "Новая газета " Дмитрий Муратов е атакуван във трен в Москва.
Копирано
06:44
Макрон е получил експлицитен отвод от Путин на предложение за филантропична интервенция в Мариупол


Френският президент Еманюел Макрон загатна за неблагодарната роля на водене на разговор с съветския президент и за цинизма, с който той се сблъсквал при всяка полемика с съветския си сътрудник. Макрон описа също по този начин, че е получил експлицитен отвод на предложение за филантропична интервенция в Мариупол, съобщи Франс прес.
Копирано
06:37
Володимир Зеленски настоя Кипър да окаже по-силен напън върху Русия


Кипър да затвори пристанищата си за всички съветски кораби и да откаже "привилегии " на съветски жители като им дава кипърско поданство. За това прикани украинският президент Володимир Зеленски във видеобръщението си пред кипърския парламент нощес. Той благодари на народа и управляващите на Кипър за кардиналната им позиция, поддръжка и изпратената филантропична помощ за страната му, само че изиска Никозия да упражни по-силен напън върху Русия, защото разполага с мощни принадлежности за това.
Копирано
06:34
Заместник-генералният секретар на Организация на обединените нации: Не съм оптимист за постигането на преустановяване на огъня в Украйна


Заместник-генералният секретар на Организация на обединените нации, отговарящ за филантропичните въпроси, Мартин Грифитс, съобщи, че не е оптимист по отношение на постигането на преустановяване на огъня в Украйна. Той изрази това мнение след срещи с високопоставени представители в Москва и Киев, предадe Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР