Новината за раздялата между Жерар Пике и Шакира шокира света.

...
Новината за раздялата между Жерар Пике и Шакира шокира света.
Коментари Харесай

Шакира и Пике - краят на една любов заради изневяра

Новината за раздялата сред Жерар Пике и Шакира шокира света. Двамата бяха считани за една от най-стабилните двойки, само че уви, те към този момент не са дружно. Причината е прекомерно прозаична - невярност на футболиста.

Представяме ви обстоятелства за някогашната към този момент двойка:

• Запознаха се в Мадрид. Беше преди Световното състезание в Южна Африка, когато в столицата беше сниман видеоклип към песента Waka Waka, която стана формален химн на Мондиал 2010. Защитникът взе участие в една сцена, а след фотосите взе телефонния номер на Шакира. Преди това поп звездата се срещаше 10 години с Антонио де ла Руа, наследник на експрезидента на Аржентина, а Пике имаше връзка с актрисата Нурия Томас от към година.

• Пике и Шакира просто си кореспондираха първоначално. Пике даде обещание да стигне до финала на Световното състезание, с цел да види още веднъж певицата. Не разочарова. Той даже красиво сподели, че поради нея е спечелил Световното състезание.
 Шакира и Пике ще би трябвало да си поделят куп парцели и над 700 млн. евро
Шакира и Пике ще би трябвало да си поделят куп парцели и над 700 млн. евро

Раздялата няма да бъде по никакъв начин лесна

• Двойката криеше връзката си една година, до момента в който Шакира не разгласява взаимна фотография в обществените мрежи с надпис " Представям ви моето слънце ".

• Съвместни фотоси на Пике и Шакира вбесиха Гуардиола. През 2012 година треньорът на Барса се ядоса, когато двойката разгласява фотография от рафтинг в обществените мрежи - не им хареса, че играчът рискува здравето си и още повече се стресира че двойката разгласява всичко. Историята се повтори след фотографията на джет ски в Маями. Изводът: Пике, след ваканцията, не влезе в състава на Барса за плейофния мач от Шампионската лига против Байер.

• В името на фамилията Шакира пожертва кариерата си и дълго време отхвърля да върви на огромни турнета. През януари 2013 година тя ражда наследник Милан, а две години по-късно се ражда второ момче Саша.



• Певицата мислела да се сбогува с музиката въобще, само че Пике я убедил. " Жерард сподели, че ще ме остави да напусна музиката, когато нямам какво да кажа, само че към този момент би трябвало да върша това, което обичам. Той беше прав, просто се уплаших ", спомня си тя.

• Шакира неведнъж е подкрепяла обществено Пике във всички спорове с Барселона - и постоянно с акцент върху неговата преданост към клуба.

• Японският онлайн търговец Rakuten стана спонсор на Барса значително поради Пике и Шакира. Те доведоха шефа на компанията и президента на каталунския клуб Жозеп Бартомеу на взаимна вечеря.

• През цялото време, до момента в който Пике и Шакира бяха дружно, испанските и колумбийските медии писаха, че двойката се разделя. Причината постоянно е била една и съща - измяната на Пике, в това число и с някогашната й другарка Нурия Томас. Друг фамилен проблем е разликата във възрастта, певицата е с 10 години по-голяма.

• И двойката постоянно беше питана по кое време ще се оженят публично.

" Сигурен съм, че в близко бъдеще несъмнено ще се оженим ", сподели Пике напролет на 2018 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР