Новината за оставката на Цветан Цветанов от всички ръководни постове

...
Новината за оставката на Цветан Цветанов от всички ръководни постове
Коментари Харесай

Силен отзвук след оставката на Цветанов в парламента и интернет

Новината за оставката на Цветан Цветанов от всички управителни постове в ГЕРБ провокира мощен отзив в коридорите на Народното събрание.
Първа тематиката коментара ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, която изясни, че е научила за оставката в Министерски съвет от премиера и ръководител на партията Бойко Борисов. След диалог сред двамата Цветанов е подал оставка от управлението , само че остава като редови член в политическата мощ.
„ Всички останали детайлности, оценки и разбори следва да бъдат направени от ръководителя на ГЕРБ “, сподели още Дариткова, представена от БГНЕС.
„ Сега слушам тази вест и ми е мъчно да разясня. Очевидно човек би могъл във всеки един миг да спре да се занимава с политика и да бъде по различен метод потребен на обществото “, разяснява депутатът от „ Обединени патриоти “ Искрен Веселинов.
Според него решението на Цветанов не е изненадващо поради разразилия се скандал „ Апартаментгейт “, в което името му бе за месено и се стигна до неговата оставка от Народното събрание. „ Такава развръзка беше предстояща “, счита Веселинов, съгласно който концепцията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов е да се „ скъса с лицата “, които са основали неприятен имидж на партията.
Новината не е чак толкоз неприятна “, разяснява Александър Симов от опозиционната Българска социалистическа партия. Той не пожела да отговори на въпроса дали оставката на Цветанов е предстояща или не и акцентира: „ Очевидно има развой на замитане на следите в ГЕРБ . Няма по какъв начин да заличиш мазните отпечатъци от мястото на престъплението. С неговото отдръпване „ Апартаментгейт “ не става по-малко настоящ “, счита Симов, който дефинира оставката на Цветанов като удостоверение за виновността му.
Лаконичен коментар направиха от Движение за права и свободи. Според депутата от придвижването Хамид Хамид всяка политическа партия си има собствен правилник и свои правила, които образуват вътрешнополитическия ѝ живот. „ Движение за права и свободи в никакъв случай не е коментирала и не се е намесвала във вътрешните работи на нито една партия и няма да го направи “, съобщи той.
Доста забавни мнения провокира оставката на Цветанов и в обществените мрежи.
Петър Чолаков (политолог), " Facebook ":
Очаквано решение, закъсняло единствено с 10 години. Корените на " Апартаментгейт " са още в интервала 2009-2010 година, когато са първите кавги с (имотите на) господин Цветанов.
Николай Николов (общински консултант от БСП), " Facebook ":
Пенсионирало се момчето и заживяло щастливо в 8-те си жилището... А вие, скъпи другари, какъв брой жилището имате или плащате наем?
Калин Манолов (журналист), " Facebook "
Милко Балев си отива.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР