Новината потресе всички, които го познаваха, пък дори и само

...
Новината потресе всички, които го познаваха, пък дори и само
Коментари Харесай

Докато чакат аутопсията! Разследващите откриха куп лекарства в дома на Матю Пери

Новината потресе всички, които го познаваха, пък даже и единствено от сериала “Приятели ”. Ненадейната му гибел се случи в дома му, до момента в който е бил в джакузито си. Проблемното минало на артиста докара и до следствие на аргументите за кончината му. В очакване на резултатите от аутопсията му са и експертите, които се занимават със случая.

По последна информация в дома на Матю Пери не са открити опиати или каквито и да било субстанции, неразрешени от Закона. Ненадейна находка обаче се оказали купищата медикаменти, които очевидно е имал той. Макар и отпускани с рецепта, антидепресантите и анксиолитиците били в забележително количество. Разследващите разкрили и препарат за лекуване на продължителен бронхит. Дали Чандлър ги е употребявал, към този момент не се разяснява.

Проблемите му със здравето започнаха преди години, когато стана ясно, че е подвластен. Неведнъж бяха показвани инцидентни фрагменти от всекидневието му, които го представяха в много занемарен тип. Сравненията му с скитник, който не се грижи за себе си, също бяха много чести. Зависимостта към опиатите безусловно унищожи живота му и му донесе и други проблеми с психологичното здраве. Антидепресантите да вземем за пример се употребяват за лекуване на депресивни епизоди и поради предишното на артиста евентуално в действителност е употребявал таблетките си, с цел да се лекува.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР