Новината на ПИК, че пиарката Диана Дамянова не обслужва вече

...
Новината на ПИК, че пиарката Диана Дамянова не обслужва вече
Коментари Харесай

Диана Дамянова е аут от Кирил Петков. Хора на Прокопиев поемат пиара

Новината на ПИК, че пиарката Диана Дамянова не обслужва към този момент държавното управление и премиера Кирил Петков, се удостовери дефинитивно. От един месец тя към този момент не се занимавала с връзките с медиите и обществото, оповестиха пред ПИК министри от кабинета. Дамянова единствено щяла да се грижи за партията „ Промяната продължава “ и обособени лица в нея. Тя вдигнала ръце от Петков и Лена Бориславова, които не я слушали. Но и самата Дамянова направи редица гафове и трудове в своята фейсбук страница. Все отново дълги години обслужваше „ Лукойл България “ и ползите на руснаците у нас.

Изявите на „ Просто Киро “ се поемат от двама съветници – Евгени Ангелов и доведеният от него нов пиар - Борислав Велков. Те минавали за близки до олигарха, медиен необут и началник на кръга "Капитал " Иво Прокопиев. И двамата са работили в държавните управления на Бойко Борисов, само че бяха изхвърлени от тях. Евгени Ангелов беше зам.-министър на стопанската система, енергетиката и туризма по време на първия кабинет на Борисов. Той беше в екипа на Трайчо Трайков и са близки до олигарха и началник на кръга „ Капитал “ Иво Прокопиев.

Борис Велков беше шеф на НДК, където постоянно е имало кавги и големи загуби. Той бързо съобщи Бойко Борисов и участието си в ГЕРБ. През предходната година оглави предизборния щаб на президента Румен Радев. Велков е бил още шеф на Арена Армеец, както и на НДК. Преди да оглави щаба на Радев, е бил част и от Евроатлантическия център за сигурност на Цветан Цветанов. След като „ републиканците “ не съумяха да доближат и 1% на изборите, Борислав Велков внезапно сменя тима. Самият Борислав Велков пък има топли връзки измежду алените поради татко си, Славчо Велков, който беше народен представител от Българска социалистическа партия, а предходната година и консултант на служебния министър председател Стефан Янев.

Първата и „ сериозна “ пиар изява на Борислав Велков е речта на вицепремиерката Калина Константинова, която обиди украинските бежанци и провокира скандал. Също и речта на Кирил Петков на връх „ Околчица “ през вчерашния ден, където беше грубо освиркан. Константинова към този момент била в спор с Велков. Явно няма оправия с некадърниците от Политическа партия, на които народът от ден на ден желае оставката.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР