Новината, че заради Емануела се наложи по средата на танцувалното

...
Новината, че заради Емануела се наложи по средата на танцувалното
Коментари Харесай

След смяната на партньора масов хейт се изсипа върху Емануела в „Денсинг старс”

Новината, че поради Емануела се наложи по средата на танцувалното риалти да сменят танцьора, с който до в този момент се състезаваше чалгарката повдигна доста въпроси. И  макар, че с новия си сътрудник певицата се оправи сносно не й бяха спестени отрицателните мнения в мрежата.

„ Този Иван беше един от най-красивите мъже в шоуто. Висок, мрачен, плътни устни, хубави черти,  като струна. Но  Емануела доста се лигавеше с него. Тя е видна въртиопашка, хубава е, само че се окепази с корекции, а с тъмна коса повече изпъкваха чертите на лицето й.Русото не е нейния цвят! ”, „ Наистина на тренировките фолкаджийката не спря да се лигави, чудя се по какъв начин този мъж я е изтърпял? Сега е доста наедряла, а без грим наподобява състарена и похабена! ”, „ Никога не съм харесвала образно Емануела, само че гаменското й лъчение засенчва всякаква естетика на чертите, наподобява ми на пекинез с тази муцунка и изпъкналите си очи, но нервозен пекинез! ”

А други си напомнят присъединяване на чалга фурията в ВИП Брадър и разясняват: „ Тя от оная порода дами, които когато си харесат мъж се усещат длъжни да го пробват! Въртиопашка си е тя, върти интриги, само че се измъква по терлици. Спомням си по какъв начин в Брадъра такива сценки  спретна с един артист, доста низък темперамент има! Одъртя към този момент, само че повтаря все същия рефрен, тоя я желал, оня я молел, а тя проскубаната се прави на огромна изкусителка! ”, вършат я на две стотинки фенове.

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР