Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е

...
Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е
Коментари Харесай

Защо Кейт не даде на Уилям да седне до нея, когато обяви, че има рак

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е почнала превантивна химиотерапия за положението си, шокира нацията.

Принцесата на Уелс направи известието в прочувствено видео известие, в което се вижда по какъв начин Кейт седи сама на скамейка - облечена просто в раиран пуловер и дънки - до момента в който изяснява новината за здравето си непосредствено на обществеността. Докато майката на три деца отдаде респект на брачна половинка си принц Уилям във видео известието си, отбелязвайки, че „ да имам Уилям до себе си също е страховит източник на разтуха и убеденост “, до момента в който тя е изправена пред това здравословно предизвикателство, имаше една причина, заради която кралската персона не е почувствала нуждата той също да се появи във видеото, заяви Mirror.



Източници, говорещи за The Sunday Times, обясниха, че мотивацията зад това да се появи сама и да заяви сложната вест е елементарна: Кейт беше повече от способна да се оправи сама и смяташе, че е значимо да го направи. „ Това беше тя като мощна жена, споделяща вродено мощно обръщение към нацията. Тя нямаше потребност от никого да седи до нея “, изясни кралският източник, добавяйки, че Уилям „ е подкрепял нея и фамилията на назад във времето “.

Въпреки че Кейт искаше да се оправи сама, когато трябваше да заяви тъжната вест на обществеността, и отчетът твърди, че е написала цялото изказване сама, Уилям повече от поддържа избора й да се появи сама в трогателното видео известие.

„ Тя го направи с неговата цялостна поддръжка и препоръки, той се включи във всички диалози към това “, сподели източник, представен от източник. „ На всяко равнище му се желае тя да не го прави. Но това беше нейно решение, не беше афектирано и той го поддържа изцяло. “

В изказването си Кейт изясни, че откакто е претърпяла огромна коремна интервенция през януари, следоперативните проби са разкрили, че „ ракът е бил налице “. Това означаваше, че тя е почнала курс на превантивна химиотерапия по съвет на нейните лекари. „ Това, несъмнено, пристигна като голям потрес “, сподели принцесата на Уелс. „ И Уилям и аз вършим всичко допустимо, с цел да обработим и управляваме това персонално в името на нашето младо семейство.

„ Както можете да си визиите, това лиши време. Отне ми време да се възстановя от тежка интервенция, с цел да стартира лекуването си. Но най-важното е, че ни лиши време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луис в един метод, който е подобаващ за тях, и да ги уверя, че ще се оправя. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР