Новината, че инспектор Давидова е открила свидетел на убийството на

...
Новината, че инспектор Давидова е открила свидетел на убийството на
Коментари Харесай

Акарди разчиства сметки в Братя“

Новината, че контрольор Давидова е разкрила очевидец на убийството на Калин Йосифов, много изненадва Денис и той е заставен да вземе незабавни ограничения. Но това, което още повече го тормози, е реакцията на брат му.

Сандо подозира, че Радо се е разприказвал пред служителите на реда и е твърдо решен да разбере от Елена, дали догатката му е правилно. Случайна среща, обаче, възпламенява у него гневен подтик, който го подтиква да вземе извънредно решение за почистване на сметките. Какво е намислил Акарди и по какъв начин ще се отразят дейностите му върху така и така взривоопасната обстановка?

Поставена в непривично за нея подчинено състояние, Юлия Опланчик крои съществени проекти да се отърве от контрола на своя брачен партньор. Тя незабавно търси мощни съдружници, благодарение на които може да си отвоюва назад персоналната независимост и да реализира своите съществени цели – да се върне в бизнеса като фактор и да възвърне въздействието си в наркосредите.

Дъщерята на украинската мафия се усеща призвана за доста по-важни житейски борби, в сравнение с да бъде жена на мъжа си, стояща безшумно в неговата сянка. Юлия е жадна за власт и победи, по тази причина се пробва да се освободи от единствената й спънка на този стадий – Филип. Ще успее ли да притегли на своя страна остарелия си познайник Сергей Лихно и дали той може да й помогне против Булгаро?

Убедена, че компанията на Йосифова взе участие в незаконна активност, Поли желае да разбере с какво тъкмо се занимават служителките на компанията. Тъй като Ива публично отхвърля да я пусне да работи на терен, паралелно с останалите чистачки, младото момиче измисля остроумен метод да направи каквото си е наумила. Но ще има ли храброст Поли да реализира до дъно своя рисков проект и какво ще я изуми, до момента в който пробва да се добере до истината?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР