Новината, че е заловен избягалият вълк, напълни зоопарка на Кенана

...
Новината, че е заловен избягалият вълк, напълни зоопарка на Кенана
Коментари Харесай

Вълкът беглец стана атракция на Кенана, още е упоен  

Новината, че е хванат избягалият вълк, изпълни зоопарка на Кенана в Хасково. Изчезването на животното и залавянето му през днешния ден са тематика номер едно измежду посетителите. Много бяха любопитните, пристигнали точно с цел да го видят героя, който стана прочут в цялата страна, откакто изрови дупка и изчезна от клетката си, в която живя 14 години.

След като бе хванат нощес покрай зоопарка, през днешния ден вълкът е на по- несъмнено място- настанен е в старите кафези на мечките. По обяд към този момент излизаше от упойката. Животното е възрастно, за него ще се поставят нужните грижи, разясниха гледачите.



Повечето от посетителите в парка не се тормозят, че има заплаха и други хищници за избягат. Подценили са обстановката с вълка, защото е остарял, разяснява едни. Според други нищо кой знае какво не е случило, защото в гората на Кенана обикаляли и други диви животни.

Междувременно се появи сигнал, че е нахапано дете. От общината разпоредиха инспекция, която би трябвало да обясни по какъв начин се е стигнало до това животното да избяга.
Свързани вести О, знамение! Умрелият вълк в Хасково е хванат жив и замаян Абсурд: Умрял вълк от зоопарк бил жив, избягал от клетката в Хасково
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР