Новината, че Ася Капчикова е разделена с мъжа си и

...
Новината, че Ася Капчикова е разделена с мъжа си и
Коментари Харесай

Много съм щастлива в личен план: Ася Капчикова

Новината, че Ася Капчикова е разграничена с мъжа си и той не й дава децата, обикаля общественото пространство от известно време. Никъде в информацията обаче, няма удостоверение от основните настоящи лица в нея.

Потърсихме за коментар моделката, с цел да разберем от първо лице какво в действителност се случва с персоналния й живот. Реакцията й се оказа повече от показателна, а тя направо реагира с подигравка на протичащото се.

" Няма да разясня нищо от това, което излиза. Аз съм отвън общественото пространство и съм доста щастлива в персоналния си живот, това е, което само ще кажа ", съобщи Капчикова, а към нея по време на диалога се чуваха детски гласове, което загатва и че тя не е разграничена с децата си, както настойчиво се написа.

Всъщност информацията, че Ася Капчикова е останала без пукната пара и е изгонена от бащата на трите си деца, и в този момент живее при майка си в родния си Девин, не идва от сигурен източник, както би следвало да бъде, а от коментар под материал на " Хотарена " за празненството по случай юбилея на Нора Недкова, както демонстрира наша информация. А дали е сериозен сходен метод при основаването на вести, може да прецените и сами.

 undefined

В последните години Капчикова, която преди беше много дейна по всемирски събития и формати, сега упорито заобикаля общественото пространство и се е посветила напълно на фамилията си.

Припомняме, че тя роди три деца за година и половина - близнаци в средата на 2020-та и още един наследник в края на 2021-ва година, само че не издаде нито дума за татко им. Така е явно и към днешна дата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР