Новинарският ресурс GSMArena, цитирайки инсайдера Парас Гулгани, разкри всички характеристики

...
Новинарският ресурс GSMArena, цитирайки инсайдера Парас Гулгани, разкри всички характеристики
Коментари Харесай

GSMArena разкри всички характеристики на бюджетния Samsung Galaxy A15 5G за $149

Новинарският запас GSMArena, цитирайки инсайдера Парас Гулгани, разкри всички характерности на смарт телефона Samsung Galaxy A15 5G и също по този начин уточни цената му.

На Galaxy A15 5G се приписва 6,5-инчов екран с FHD+ резолюция и 90Hz периодичност на освежаване. Типът на матрицата, която се употребява от Samsung, IPS или OLED, не е прочут. Основната камера е тройна, със датчици 50, 5 и 2 мегапиксела. От компанията в своя смарт телефон дават обещание 10x цифрово нарастване, 13 MP селфи-камера и скенер за пръстови отпечатъци, който е ситуиран в профил.

В качеството на хардуерна основа в устройството ще се употребява чипсетът MediaTek Dimensity 6100+, който ще бъде комбиниран с 4 или 6 GB RAM. Капацитетът за предпазване в топ-конфигурацията ще бъде 128 GB. Смартфонът ще е оборудван още и със слот за microSD карта с памет (до 1 TB).

Автономността ще се обезпечава от 5000 mAh батерия с 25-ватово кабелно зареждане. Смартфонът ще работи въз основата на Android 13 със личната обвивка One UI. Най-новата версия не е посочена, само че наличните цветове са наследник и черен.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР