Новинарските сайтове New York Post и The Sun отново публикуваха

...
Новинарските сайтове New York Post и The Sun отново публикуваха
Коментари Харесай

Предсказанията на Ванга за бъдещето на света

Новинарските уеб сайтове New York Post и The Sun още веднъж разгласиха пророчествата на Ванга. Пророчицата придобива все по огромна известност измежду западните медии, поради сбъднати предсказания.

Уникалната българска пророчица Ванга, наричана " Нострадамус от Балканите ", въпреки да напусна този свят през 1996 година на 85-годишна възраст, приживе ни остави голям брой предсказания, които са годни чак до 51-ви век - написа американското издание New York Post. Нейното име се произнася с почитание от астролози и благоговение от теоретиците на конспирацията, тъй като тя единствена съумя да предскаже най-драматичните събитие на нашето време - терористичните офанзиви против Кулите близнаци, появяването на " Ислямска страна " и даже " Брекзит ".

New York Post разгласява лист с най-важните предсказания на Ванга за бъдещето на света. Вижте ги:

1. Проблемът с изхранването ще бъде решен

Според Ванга сред 2025 и 2028 година ще бъде решен казусът с дефицита на храна по света. света. Ще бъде открито ефикасно решение за справяне с глада и изхранване на възходящото население.

2. Ислямът ще господства в Европа

Според публикацията на NewYorkPost Ванга е предрекла, че сред 2033 и 2045 година ще се случат три значими неща:

Ледовете на полярните шапки ще се разтопят и равнището на международният океан ще се вдигне.

Ислямът ще господства в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическия хайлайф.

Световната стопанската система ще е във напредък.

3. Комунистите още веднъж на власт

Между 2072 година и 2086 година в света ще доминира безкласово комунистическо общество. По същото време природата ще стартира да се възвръща и възражда.

4. Марсиански колонии

Между 2170 година и 2256 година земните колонии построени на Марс ще укрепнат и ще се снабдят с нуклеарно оръжие. Марсианските колонизатори ще изискат да станат самостоятелни от Земята и със лично ръководство. По същото време на нашата планета ще бъде построен първия самостоятелен подводен град. Отново през този интервал, в търсене на извънземен живот, ще се натъкнем на " нещо ужасяващо ".

5. Пътуване във времето

Ванга предсказва, че сред 2262 година и 2304 година ще можем да реализираме пътувания във времето. През същия интервал ще изпълним контакт с извънземни и ще разкрием значими космополитен секрети.

6. Хората ще изоставен Земята

След 2341 година серия от естествени и породени от индивида естествени катаклизми ще обиден Земята. До 3797 година планетата ни ще стане необитаема и хората ще търсят избавление в друга слънчева система.

7. Безсмъртие и връзка с Бог

От 4302 година до 4674 година индивидът доближава до това равнище на развиване, в което може да комуникира с Господ. Хората ще открият и тайната на безсмъртието и лек за всички заболявания. Ще не помнят злото и омразата. Броят на хората, които живеят на разнообразни планети ще е към 340 милиарда.

Според Ванга през 5078 година хората ще изоставен границите на вселената, а 5079 година светът ще свърши.

За 2018 година Ванга има две значими послания-предупреждения, които ще трансформират света и хода на събитията:

Първото е, че Китай дефинитивно ще се утвърди като " новата суперсила ", изпреварвайки изрично Съединени американски щати.

Второто е, че ще бъде открита " нова форма на силата " след полет до Венера.

През последните две години китайската стопанска система се развива непрестанно. Ако през 1970 година китайската стопанска система е създавала единствено 4.1% от международното произвеждане, през 2015 нейният дял към този момент е 15.6 %. И продължава да се усилва. За да доближи и да надмине Съединени американски щати, чиито дял в международния Брутният вътрешен продукт е 16.7 %. Но той понижава и през 2025 година ще бъде единствено 14.9 %.

Що се отнася до Венера, предсказанието наподобява малко необичайно, тъй като няма проекти през идващото десетилетие да има галактическа задача до там.

Но през юли 2018 е очакван старта за полета на галактическата сонда Parker Solar Probe, кръстена на слънчевия астрофизик Юджийн Паркер, чиято задача е да изследва външната корона на слънцето.

Макар сондата да няма желание да каца на Венера, тя ще употребява гравитационната мощ на Червената планета, с цел да се насочи към Слънцето. Целта на задачата е да дефинира структурата на магнитните полета като източник на слънчевия вятър, ще наблюдава потоците сила, които нажежават плазмата към Слънцето и ще изследват прашната плазма и нейното въздействие върху слънчевия вятър и образуването на енергийни частици.

Макар учените към момента да не са изцяло наясно, какво тъкмо е имала да ни каже Баба Ванга, напълно скоро ще разберем това, тъй като по същата логичност никой не знаеше авансово какво тъкмо значат предизвестието й за " двете стоманени птици ", които ще ударят " братята американци ".

Баба Ванга споделяше безусловно: " Ужас, смут! Братята американци ще паднат, откакто ги нападат две стоманени птици. Вълците ще вият в храстите и ще се пролее почтена кръв ".

Тя даже планува " брекзит ", предупреждавайки че " Европа ще престане да съществува във типа, в който я познаваме до края на 2016 ". Баба Ванга ни предизвести и за възхода на фундаменталистите от " Ислямска страна " с думите: " Армия екстремистки мюсюлмани ще нахлуе в Европа ".

Но някой от предсказанията й не се сбъднаха, откакто тя беше споделила, че Барак Обама ще бъде " последният американски президент ". Поради което мнозина астролози стигнаха до заключението, че Доналд Тръмп няма да постави клетва като идващия жител на Белия дом, написа в умозаключение на публикацията в американското издание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР