Новина от последния час – най-комичната светска двойка Благой Георгиев

...
Новина от последния час – най-комичната светска двойка Благой Георгиев
Коментари Харесай

Благо и Русата Златка влизат в „Биг Брадър Ол Старс“! Джизъса ще я прави на нищо пред зрителите

Новина от последния час – най-комичната световна двойка Благой Георгиев и Златка Райкова влизат в „ Биг Брадър Ол Старс “ незабавно след края на ВИП сезона, оповестява HotArena.
Влизането на Джизъса бе гласено за „ ВИП Брадър “, само че пишман футболистът прояви извънземни искания към хонорара си и договарянията пропаднаха. „ Ол Старс “ изданието ще е относително по-кратко като интервал и продуцентите са уредили против по-реална сума освен ритнитопковеца, само че и неговата обичана – Русата Златка. Двамата взети дружно били добра инвестиция, поради пропадналия ВИП формат, а и в последно време са в устата на всички поради непредвиденото им залюбване и поради това, че всички им се присмиват.
На Златка ситуацията в звездната къща й е напълно позната. Тя бе участник в „ Ол Старс “ сезона през 2013 година. Дори тогавашната й половинка Георги Валентинов бе вкаран за малко, с цел да се завърти любовна сюжетна линия в сезона.

Сега като пълновръстен съквартирант ще влезе актуалното гадже на русокоската – Благой Георгиев. И се допуска, че по време на пребиваването им в дома на Големия брат той ще покаже какъв брой непоносимо се държи с нея.
Носят се пикантни злословия от фитнес залата в столицата, в която двамата постоянно посещават, с цел да упражняват. Докато Райкова назовава завоеванието си „ Любов “, насреща й се отвръща с поведение, което заслужават само… боклуците.
„ Той я псува, държи извънредно с нея – като с отпадък. При това пред хората… “, издадоха осведомени с „ сантименталната “ спекулация на Златка и Благо. Според тях той ще покаже същинското си лице и във формата и в даден миг ще показва кофти отношението си към личната си възлюбена.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР