Нови задръствания ще има за софиянци и гостите на града

...
Нови задръствания ще има за софиянци и гостите на града
Коментари Харесай

Строежът на метрото прави още задръствания в София


Нови тапи ще има за софиянци и гостите на града в необятния център на София. Във връзка строителството на третия диаметър на столичното метро се вкарва смяна в организацията на движние. От 16 юли до 16 септември се не разрешава влизането на пътни транспортни средства както диря:

- по бул. " Пенчо Славейков " при кръстовището с ул. " Свети Георги Софийски ". Движението ще се прави в двете посоки посредством обход по ул. " Свети Георги Софийски " и сред бул. " Пенчо Славейков " и ул. " Константин Иречек " и по съществуващата пътна връзка.

- По южната половина от пътното платно на ул. " Свети Георги Софийски " в сектор от към 50м.преди бул. " Пенчо Славейков " и по южната половина от пътното платно на бул. " Прага " в сектор от към 20м след бул. " Пенчо Славейков ". Движението ще се прави в двете посоки в по една пътна лента по северната половина от пътното платно по ул. " Свети Георги Софийски " и по бул. " Прага " в същия сектор.

- по крайните две пътни ленти от източната страна на пътното платно на бул. " Пенчо Славейков " сред ул. " Разслатица " и съществуващата краткотрайна пътна връзка.

От 4.30 часа на 16 юли до 24.00 часа на 16 септември се възвръща маршрутът на автобусна линия 604 в посока гара " Искър " по бул. " Пенчо Славейков " надясно по ул. " Свети Георги Софийски ", наляво по бул. " Акад. Иван Евстатиев Гешов ", наляво по бул. " България " по маршрута си.

Променя се маршрутът на автобусна линия 72 в посока хотел " Плиска " – по ул. " Свети Георги Софийски " надясно по съществуващата пътна връзка, надясно по бул. Пенчо Славейков " и по маршрута си. В посока Западен парк рейсовете от линия 72 ще се движат по бул. " Пенчо Славейков ", наляво по съществуващата пътна връзка, наляво по ул. " Свети Георги Софийски и по маршрута си.

Тролейбусите от линии 2, 8 и 9 ще се движат по ул. " Свети Георги Софийки " към бул. " Прага " и от там към ул. " Свети Георги Софийски ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР