Нови трамваи тръгнаха по линия номер 5 в столицата. Ремонтът

...
Нови трамваи тръгнаха по линия номер 5 в столицата. Ремонтът
Коментари Харесай

Проверка на bTV: Релсите НЕ са криви

Нови трамваи потеглиха по линия номер 5 в столицата. Ремонтът продължи 2 години, а след приключването се появиха въпроси за качеството на трасето. 

„ Не чувствам някаква денивелация или осцилация, която да тормози пасажерите – нито в салона, нито в кабината ”, споделя машинист пред bTV.

„ Трасето е построено и там, където би трябвало да има погрешно - има погрешно. Така е планувано, по този начин е изпълнен планът ”, сподели инж. Ангел Джоргов, който е зам.- кмет по строителството 

Кривата при „ Пирогов ” е, с цел да може релсите да се приближат до перона и да е по-лесно за слизане и качване, споделят от Следствен отдел към окръжна прокуратура.

„ Вървя и виждам релсите дали са криви. Като неспециалист виждам, че не са криви. Според експертите, в случай че са криви, би трябвало в трамвая да има подрусване ”, споделя репортерът на bTV Радослав Чолаков, който се е подготвил с буркан, цялостен с вода.

Качва се и поставя буркана до прозореца. Подчертава, че трамвая се движи с 50 км в час и „ както се вижда – Не друса ”.

От столичния електротранспорт са безапелационни, че драма – няма Участъкът от „ Бъкстон ” до „ Княжево ” ще бъде приключен наесен.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР