Нови стачни действия са обявени от железопътните работници, тъй като

...
Нови стачни действия са обявени от железопътните работници, тъй като
Коментари Харесай

Обявени са нови дати за стачка в железопътния транспорт, тъй като машинистите на влаковете напускат, което причинява мизерия при пътуване

Нови протестни дейности са оповестени от железопътните служащи, защото през днешния ден влаковите услуги бяха хвърлени в безпорядък заради овакантяване на машинисти.

Услугите в Южна Англия бяха анулирани или понижени, защото членовете на Aslef проведоха нова стачка в дългогодишния си спор по отношение на заплащането и изискванията. Стачката принуди хората да пътуват с кола до работа, което докара до големи тапи по пътищата, в това число M25.

В ново злощастие за пътуващите, профсъюзът RMT разгласи стачка на служащите в London Overground в обособен спор за заплатите. Повече от 300 чиновници по сигурността, гарата, приходите и контрола ще изоставен за 48 часа на 19 февруари и още веднъж на 4 март.

Arriva Rail London (ARL), която има контракт за London Overground, предложи предложение за възнаграждение под инфлацията на личния състав, сподели синдикатът. Членовете с огромно болшинство гласоподаваха за протестни дейности в отговор.

Генералният секретар на RMT Мик Линч сподели: „ Служителите на London Overground...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР