Нови скандални разкрития около катастрофата, при която загина футболният треньор

...
Нови скандални разкрития около катастрофата, при която загина футболният треньор
Коментари Харесай

Още не е отнета шофьорската книжка на водача от катастрофата, при която загина Ферарио Спасов

Нови скандални разкрития към злополуката, при която почина футболният треньор Ферарио Спасов. Наблюдаващият прокурор Йордан Кожухаров, който би трябвало да дава пояснения пред Борислав Сарафов за какво е пуснал с мярка " подписка " водача, предизвикал случая, даже не му е лишил книжката. Нямало и възбрана да напуща страната, заяви Нова телевизия.

Едва 40 часа след случая следва да бъде публикуван документ, който да забрани на Начо Пантелеев да напуща страната. Снощи полицията нахлу в дома му, откакто прокуратурата го пусна след злополуката с Ферарио Спасов. Униформените влязоха в дома на пуснатия с мярка " подписка " 24-годишен Начо Пантелеев поради фотография в обществените мрежи, на която мъжът е с оръжие в ръка.

Оказва се, че револверът не бил негов. Не са открити и опиати, макар че е имало подобен сигнал.

24-годишният Начо Пантелеев се е заканвал хората да плачат по улиците, когато вземе новата си кола. Това стана ясно от негов чат в обществените мрежи.

Пантелеев е прочут на полицията и на хората в Лясковец. Преди време е помел знак до пощата в Лясковец и по знамение не е умъртвил хора.

Задържаният Начо Пантелеев остава на независимост, макар претърсването и макар злополуката.

Жителите на Лясковец описват, че упрекнатият за злополуката се занимава с противозаконна активност, твърди Нова телевизия. Официално той не работи, макар скъпите возила, които ръководи.

Днес изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов е извикал в София прокурорът от Велико Търново Йордан Кожухаров, който по-рано пусна с мярка " подписка " Начо.

Очаква се Кожухаров да бъде отхвърлен от следствието и то да бъде поето от различен наблюдаващ прокурор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР