Нови шокиращи разкрития излизат наяве за огромната манипулация, която се

...
Нови шокиращи разкрития излизат наяве за огромната манипулация, която се
Коментари Харесай

САМО В ПИК: ЦИК информирала ДАНС за машините за манипулация на изборите - копоите на Рашков скрили сигнала

Нови шокиращи разкрития излизат нескрито за голямата операция, която се готви на изборите на 14 ноември, видя ПИК
свързани новини46336преди 1 часа
Според някогашния министър председател това е направено за да бъдат сменени 228 от тестваните машини с безусловно идентични, което може да обезпечи към 228 000 недействителни гласове за Румен Радев и доближените му партии.

За абсурда с спомагателните машини, които са вкарани в България и превозени от хора на Бойко непосредствено в склада с останалите устройства, е алармирала и Централната изборна комисия, научи медията ни. В писмо до от сигнализират, че във въпросното помещение са пристигнали машини, които не са част от контракта за доставка на спомагателните 1600 устройства за вота на 14 ноември.
свързани новини53578преди 2 часа
От Централната изборна комисия изпращат писмо до ръководителя на Пламен Тончев, в което се споделя следното:

" Във връзка с получено писмо от " Сиела Норма " АД с вх. № ПВРНС-23-132 от 3 ноември 2021 година, което приложено Ви изпращаме, Ви уведомяваме, че в склада на " Карго Партнер " ЕООД са пристигнали СУЕМГ, които не са част от доставката по Договор №38 от 19 октомври 2021 година сред Централната изборна комисия и " Сиела Норма " АД и не е известно тяхното предопределение ".

Въпреки, че писмото на до е от 3 ноември, в организацията най-вероятно са получили указания от Радев и назначения от него вътрешен министър Бойко да не подхващат никакви дейности. Такова безпокойство показаха и от партия ГЕРБ, откакто информацията не е достигнала до обществото.

. Според някогашния министър председател Бойко Борисов е допустимо да се изнасят въпросните машини, които не са сертифицирани, в опит да се прикрият следите за голямата операция, която от ГЕРБ дефинираха като " Костинброд-2 ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР