Нови разкрития! Обвиненият за убийство Александър Кинов освен гробар и

...
Нови разкрития! Обвиненият за убийство Александър Кинов освен гробар и
Коментари Харесай

Нови разкрития: Гробарят – извършител на жестокото убийство е един от лидерите в партията на Божков

Нови разкрития! Обвиненият за ликвидиране Александър Кинов с изключение на гробокопач и рашист се оказа политически зает с несбъдналата се партия на Васил Божков – Черепа. Той е член на Изпълнителния комитет на “Българско лято ”. Дано осъществяванията му спрат дотук. Бъдете живи! Това разкриват от BIRD.BG за един от причинителите на жестокото ликвидиране, потресло България.

 

 Нови разкрития: Гробарят - причинител на жестокото ликвидиране е един от водачите в партията на Божков Снимка: Фейсбук
Както SafeNews писа, през вчерашния ден BIRD.BG излезе с извънредна информация за личността на притежателя на погребална организация „ Империал “, арестуван дружно със сина на Стоян Александров за жестокото ликвидиране. В поста си във Facebook те разгласяват документи, удостоверяващи обявената информация.
SasfeNews публикува поста на BIRD.BG без редакторска интервенция:
Представяме Ви Александър Фиделов Кинов, притежател на погребална организация „ Империал “, арестуван дружно със сина на Стоян Александров за грубо ликвидиране. Комунистическо-рашистката закваска на Кинов си проличава както по бащиното име, по този начин и по споделените изявления в неговия профил във Фейсбук. А също и по това къде му е професионалния имейл. Кинов е съучастник в заложна къща с Веселин Огнянов Костов, представляващ Неправителствени организации „ Национално придвижване Хан Кубрат “. Костов е „ Нощен вълк “. И е измежду водачите на проведения от организация ПИК „ контрапротест “ в поддръжка на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор. Веселин Костов има и строителен бизнес. Свързан с небезизвестната „ Джи Пи Груп “ и „ Автомагистрали Хемус “ АД. Където потънаха милиони кеш в чували. Линкове в мнения. В мненията под поста на BIRD.BG са качени документите за бизнеса на Кинов и Веселин Костов.
SafeNews припомня, че двама души са арестувани за тежко ликвидиране в региона на София, оповестиха от прокуратурата. От там допълниха, че евентуално претекстът за закононарушението е финансов.

Двамата мъже са задържани при взаимна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта, откакто родственици на жертвата подали сигнал за неговото изгубване. Тялото на убития мъж е намерено в камера в морга, като той е бил настанен там с подправени документи.

Криминалният психолог Росен Йорданов разкрива истината за жестокото ликвидиране от сина на някогашният финасов министър Стоян Александров – Петър, и траурен сътрудник. Смъртта на длъжника Русев е проведено закононарушение. Имало е опит да се измъкне и нещо от жертвата, само че задачата е да не получи късмет да живее. Това сподели пред bTV криминалният психолог Росен Йорданов във връзка убийството, осъществено от сина на някогашният финасов министър Стоян Александров – Петър, и траурен сътрудник.

Според него подготовката е била много сериозна.

Любопитно ми е по какъв начин, откакто са излезли с персоналната карта на жертвата, след това по какъв начин са се прибрали, сподели Йорданов.

Според него доста е мощен претекстът на закононарушението и дългогодишният спор е катализатор на процеса.

49-годишният мъж бе похитен, малтретиран, а след това убит поради неуредени финансови сметки. Обвинени за убийството са синът на някогашния финансов министър Стоян Александров – Петър Александров, и погребалният сътрудник Александър Кинов.

Планът е бил за отстраняването и умъртвяването му “, каза в „ Тази заран “ престъпният психолог Росен Йорданов по повод убийството на Кирил Русев.

Трябвало е да заблудят полицията и да завоюват доста време. Тъй като причинителите са предполагали, че те ще попаднат незабавно в обектива на полицията и във вниманието на служителите на реда. Няма по какъв начин да прикриеш един толкоз дълготраен спор “, акцентира Йорданов.

„ Когато има ликвидиране, първите претекстове са или любовни, или финансови, или материални. Прилича на добър проект. Подготовката е била много сериозна. След изгарянето към този момент възможностите на полицията щяха да бъдат оскъдни. Доказването на закононарушението също “, изясни Йорданов.

Той разяснява и дейностите на обвинените в убийството.

„ Наказание. Със сигурност подготовката, която проличава от взимането на подправено име, което да камуфлира натрупа, квалифициран за кремация. Непремерените дейности в изтезанията, изнасянето на персоналната карта и телефона отвън границата. Те демонстрират, че подготовката е била по-скоро за летален излаз. Изглежда като премерено деяние. Вероятно е имало опит да се измъкне още нещо от жертвата “, сподели престъпният психолог.

Според него претекстът на закононарушението е доста мощен, тъй като се е желало 100% или над 100% възвръщаемост на взетата сума.

Основният претекст за убийството на мъж в София, по който работят проверяващите, е неуредени финансови връзки. По първична информация жертвата дължала 400 000 евро на някогашен финансов министър, който е татко на един от арестуваните. Задължението датирало отпреди 7-8 години.

Това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любомир Николов в специално интервю за NOVA пред Мариета Николаева, припомня SafeNews.

Сигнал за изгубването на убития мъж е подаден от неговата майка на 5 януари към 16:00 ч. “Такива сигнали се подават всекидневно, тук е била доста значима професионалната работа на сътрудника, който е приел сигнала. Оперативните дейности са почнали незабавно, за откриване на тежкото престъпно действие. Установено е необичайно прекосяване на държавната граница на пострадалия с един от обвинените причинители ”, разяснява Николов.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР