Нови разкрития направи преди минути за бруталното убийство на 11-годишната

...
Нови разкрития направи преди минути за бруталното убийство на 11-годишната
Коментари Харесай

Извънредно от Бургас! Заковаха Иван за бруталното убийство на малката Никол! Издаде го...

Нови разкрития направи преди минути за бруталното ликвидиране на 11-годишната Никол прокурор Георги Ханджиев. Според държавния обвинител направените експертизи посочили, че по оръжието на закононарушението и телефона на Никол има ДНК на 15-годишния Иван. Георги Ханджиев разкри още, че след бруталното закононарушение ученикът захвърлил ножа на площадката на етажа, където заклал дребната Никол, прецизира Флагман.бг.

Телефонът на момичето пък е открит в резервоар, като Иван персонално завел служителите на реда до казана. Прокуратурата разгласи още, че се чакат мнението на специалистите по отношение на това дали Иван е употребявал опиати. Според държавното обвиняване момчето не било записано като психологично болно. Очакват се назначената съдебно-медицинска експертиза да хвърли светлина и върху този въпрос.

Прокуратурата обаче е безапелационна, че 15-годишният бургазлия би трябвало да остане зад решетките. Георги Ханджиев добави още, че фактор за това е и фамилната среда, в която той живеел. Иван бил оставен без надзор от родителите си. Прокурорът сподели, че са ясни претекстовете за жестокото закононарушение, само че на този стадий не желае да ги разкрива пред медиите.

Стана ясно още, че съседи са видели Иван да влиза дружно с Никол в бл. 108 преди убийството. По случая са разпитани голям брой очевидци.

Бургаският апелативен съд ще разгласи решението си в 16:00 часа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР