Нови промени във втория ешалон на властта. Петков назначи бившата

...
Нови промени във втория ешалон на властта. Петков назначи бившата
Коментари Харесай

Петков с още промени: Назначи бивша кметица на ДСБ за зам.-министър

Нови промени във втория ешалон на властта. Петков назначи някогашната кметица на столичния „ Средец “ Мария Ачкова /ДСБ/ за заместник-министър на околната среда и водите от същата служба е освободен Петър Димитров.

Ачкова е правист по обучение. В интервала 2011 година – 2015 година е работила в Министерството на районното развиване, занимавайки се с ръководство на европейски планове и стратегии и с надзор на публични поръчки. След това в интервала от 2015 година до 2020 година е заемала поредно длъжностите кмет на регион „ Средец “ и заместник-кмет на регион „ Средец “, Столична община.

На длъжността заместник-министър на превоза и известията пък е назначен Дилян Берковски. Той е магистър по информационни технологии от Техническия университет в Мюнхен. Притежава повече от 17 години професионален стаж в промишлеността на осведомителните и информационните технологии. Има богат опит в планирането, внедряването и употребата на облачни телекомуникационни и мобилни мрежи, центрове за данни и оптична инфраструктура. През миналите 4 години работи в Дъблин, Ирландия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР