Нови предплатени услуги на Виваком дават повече свобода на потребителите(снимка:

...
Нови предплатени услуги на Виваком дават повече свобода на потребителите(снимка:
Коментари Харесай

Виваком пусна изгодни предплатени пакети


Нови предплатени услуги на Виваком дават повече независимост на потребителите
(снимка: CC0 Public Domain)

Виваком пусна на пазара напълно нови предплатени пакети за глас и данни. V ivacom F ree и V ivacom F ree Data не са свързани с сключване на срочни контракти и дават повече независимост на потребителите.

Стартовият пакет включва 6000 МВ на оптималната скорост и 400 национални минути за диалози в България и Европейски Съюз с годност 4 седмици и коства 8 лева

Включените услуги са годни и за роуминг в Европейски Съюз. Стартовия пакет включва 2000 МВ за роуминг в Европейски Съюз, а след привършване на безплатните мегабайти цените са идентични с тези на клиентите на абонаментни проекти. Цената на минута диалог в България е 0,09 лева с Данък добавена стойност.
още по тематиката
В допълнение, Vivacom Free включва още 15GB облачно пространство за предпазване на данни и достъп до 30 канала в интерактивния медиен портал TV GO.

Клиентите разполагат с цялостната сума при презареждане, с която сами могат да избират от напълно актуализирано портфолио от спомагателни пакети с минути и МВ и опция за възобновяване или презареждане при предпочитание.

За консуматори, които избират сърфирането в интернет пред диалозите, Vivacom Free Data предлага 25 000 МВ на оптималната скорост, с годност 4 седмици след активирането, на цена от 20 лева.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР