Нови онлайн призовки по e-mail с отличителните лога на МВР,

...
Нови онлайн призовки по e-mail с отличителните лога на МВР,
Коментари Харесай

Как в полицията в Бургас получиха призовка от себе си?

Нови онлайн призовки по e-mail с отличителните лога на Министерство на вътрешните работи, ГДБОП, " Европол " или други държавни, силови служби дойдоха при хиляди консуматори в мрежата. Съобщенията гласят, че получателят е махленски в детска порнография, педофилия и киберпорнография. Сред получателите са както държавни институции, по този начин и редица неправителствени организации, сдружения, спортни кубове и частни лица. От Министерство на вътрешните работи също получиха призовка от себе си.

 

 
Ние сме едни от оглавяващите листата, като след нас заместник-кмет в община Бургас по културата, която се обади извънредно сюрпризирана, че на сужебния мейл е получила сходен имейл, минем през националната организация по приходите, и не на последно място бургаския затвор. И естествено, продължаваме с места, където с всичко друго биха могли да се занимават като зопопарка, който е наоколо до Бургас, само че не и с разглеждане на сходен жанр страници.
Цветелина Рандева - представител на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас

Фалшивите е-мейли оповестяват че кибер служител на реда е събрал неопровержими доказателства за престъпления и предизвестяват, че за да се избегнат възможни кавги, получателите би трябвало неотложно да отговорят. Най-новото в тази ситуация че получателят е застрашен с медиите.

Би било невероятно да оцелеете в пандиза, в случай че медиите разкрият аргументите за Вашето задържане “се споделя още във подправения е-мейл. И още, на потребителите  е предложено неотложно да се свържат с подателя и да отговорят на електронната поща с нужната информация с цел да се избегне огромната покруса.

Вижте целия репортаж на Елена Танева от Бургас:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР