Нови обиди в НС, Костадинов нарече Тагарев мазно петно“.За пореден

...
Нови обиди в НС, Костадинов нарече Тагарев мазно петно“.За пореден
Коментари Харесай

Нови обиди в НС, Костадинов нарече Тагарев „мазно петно“

Нови обиди в Народно събрание, Костадинов назова Тагарев „ мазно леке “.За следващ път в спор влязоха Явор Божанков от ПП-ДБ и водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Костадинов излезе на трибуната, с цел да изрази отношение след чуването на военния министър Тодор Тагарев. То бе във връзка визитата му в Съединени американски щати предходната седмица, на което е обсъждал индустриалното съдействие сред двете страни и закупуването на бойни машини „ Страйкър “ и изтребители F-16.

В изявлението си от трибуната Костадинов неведнъж назова министъра „ лицето Тагарев “, като водещият съвещанието Никола Минчев се опита да го апострофира. В следствие обаче изясни на министъра, че той и „ хората, сходни на него, няма да останат в историята, няма да бъдат даже записка под линията, а ще бъдат мазно леке върху записка под линията “.

Костадинов отнесе наказване „ забележка “ от Минчев. Това е деветото му наказване в границите на 49-ото Народно събрание.

За да отбрани своите, на трибуната излезе и Явор Божанков.

„ Какъв е Костадинов? Какво мога да кажа аз за него? „ Лицето Костадинов “ не е уместно. Тази многопластова, комплицирана персона, политическа фигура не се събира в една дума. Комунист ли е той? По-скоро не. Фашист ли е? Не. Сериозен ли е, не е ли сериозен, безразсъден ли е… Каква е думата, която най-вече му подхожда. Една дума ми хрумна, тя е на диалект, вся отново ще я кажа, въпреки че се отнася за виртуалното пространство, охарактеризира най-чисто и тъкмо. Костадин Костадинов от „ Възраждане “ е ламер “. “

Той изясни и какво значи: касае се за този, който не знае какво приказва, скаран с компютърните науки, идва от британското lame, което значи човек, който постепенно схваща.

„ Очевидно Костадинов постепенно схваща защо приказва, от време на време и не знае защо приказва. Ламер най-точно дава отговор на неговата персона. Ако във виртуалното пространство ламер е този, който чака в ъгъл в компютърните игри и чака някой да мине и да го простреля в тил, Костадинов е един същински парламентарен ламер “, изясни Божанков.

Поведението им ядоса Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

„ Цял ден лакардии тук. Абсолютна загуба на парламентарно време. Пиар на една или две партии, само че и на това ще му се постави край “. После и загадъчно добави: „ Имайте самообладание, другата седмица ще видите по какъв начин “.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР