Нови нормативни уредби, подготвени от местната власт в Амстердам, ще

...
Нови нормативни уредби, подготвени от местната власт в Амстердам, ще
Коментари Харесай

Местят червените фенери в Амстердам и ограничават работното време на момичетата

Нови нормативни уредби, готови от локалната власт в Амстердам, ще трансформират работното време и адреса на емблематичния за нидерландската столица квартал на алените фенери, прочут с предлагането на еротични услуги против възнаграждение.

Новите правила, които се чака да влязат в действие още този месец, плануват работното време на платените жрици на любовта да завършва още в 3 ч. сутринта, а не както беше до момента в 6 ч. Според тях сходна смяна ще се отрази " фрапантно " на приходите им.

Междувременно кметицата на столицата Фемке Халсема организира среща с жителите на квартала Амстердам-Зюит, който се чака да бъде новото местонахождение на еротичния регион. При срещата обаче към 400 поданици на квартала обявиха пред Халсема, че не гледат с положително око на проектите мястото, където живеят, да се трансформира в обществен дом, отправяйки тежки рецензии към решението на общината, оповестява Novini.bg.

По-голямата част от девойките стартират работа сред 12 и 1 ч след среднощ, когато питейните заведения в региона всекидневно затварят. И в този момент действително, с тези промени, ще работят два или три часа, което е извънредно малко време, с цел да изкарват задоволително пари, разяснява за CNN Феличия Анна, която преди е работела в квартала на алените фенери.

Тя изрично отхвърли концепцията за понижаване на работното време, както и за преместването на емблематичния квартал на друго място. Вместо това тя предлага да се ускори полицейското наличие в региона.

Според огромна част от девойките мястото може да бъде извънредно рисково, когато си сама жена и би трябвало да се прибираш у дома по нощите, изключително и поради обстоятелството, че в себе си постоянно носят немалка сума пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР