Нови лица влизат в следващия, пети сезон на медицинския сериал

...
Нови лица влизат в следващия, пети сезон на медицинския сериал
Коментари Харесай


Нови лица влизат в следващия, пети сезон на медицинския сериал Откраднат живот. Дългоочакванат

Нови лица влизат в идващия, пети сезон на медицинския сериал " Откраднат живот ". Дългоочакваната премиера ще е на 27 февруари по Нова телевизия, а сериите се снимат сега.

В новите епизоди феновете ще видят Велислав Павлов, който има впечатляваща кариера в театъра, а вече и в киното. Последната му роля е във " Вездесъщият ", а холивудски продукции си е партнирал с Вал Килмър, Морган Фрийман, АНтонио Бандерас, Джон Кюсак, Жан-Клод ван Дам, Долф Лундгрен и други На театралната сцена го харесва персонално Мариус Куркински и го взема за постановката " Кралят Елен " в Народния спектакъл. Тв феновете го познават и като Александър от сериала " Отплата ".

В " Откраднат живот " Павлов ще играе хирург с тежко минало, който има брат рентгенолог. В тази роля влиза друго ново лице - Димитър Захариев, който има множество изяви в театъра и една номинация за Аскеер. В сериала двамата лекари са останали сираци и минали през разнообразни компликации, а по-големият брат (Велислав Павлов) се пробва да покровителства по-малкия.

 Димитър Захариев Снимка Theatre.bg
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР