Нови критерии за издаване на за ваксинирани и преболедували COVID-19

...
Нови критерии за издаване на за ваксинирани и преболедували COVID-19
Коментари Харесай

Ваксинираните преди повече от половин година в Израел губят зеления си пропуск

Нови критерии за издаване на за имунизирани и преболедували COVID-19 започнаха да работят в Израел. И

здадените по-рано документи ще изтекат в границите на идващите няколко дни, в случай че са минали шест месеца от втората имунизация с имунизацията на " Пфайзер " или от възобновяване от ковид, оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Израел, представени от " Таймс ъф Израел ".

Министерството уточни, че от 3 октомври е нужен за посещаване на зали и места, където се организират тържества, конференции и изложения, културни и спортни събития, кино, клубове и празненства, заведения за хранене, питейни заведения и кафенета, туристически обекти, музеи, фитнес зали, зали и спортни салони, закрити басейни, молитвени къщи за повече от 50 гости, хотели.
свързани новини1778на 02.10.2021
Масовите събития за притежателите на зелени пропуски са лимитирани до 1000 участници на закрито и 5000 души на открити площи, изброява " Фокус ".

На частни домашни празненства могат да участват до 50 души на закрито и до 100 души навън, банкетните зали могат да одобряват до 500 гости навън и до 400 на закрито, при изискване че натоварването не доближава 75% от оптималната претовареност на комплекса, означиха в пресслужбата.

Ваксинацията с " Пфайзер " в стартира на 20 декември 2020 година Според Министерството на здравеопазването към днешна дата 6,13 милиона души са получили първата доза, втората - 5,65 милиона, а третата - 3,57 милиона.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР