Нови игрални автомати от най-атрактивните модели са вече налични в

...
Нови игрални автомати от най-атрактивните модели са вече налични в
Коментари Харесай

Нови игрални автомати радват посетителите на модерна игрална зала в Пловдив

Нови игрални автомати от най-атрактивните модели са към този момент налични в . Най-търсените джакпот машини и нова съвременна техника продължава да раздава огромни парични награди на посетителите на игралната зала.
Прочетете още
Гарантирните благоприятни условия за облага, в композиция с персонално обслужване на всеки клиент, са единствено част от аргументите игралната зала да се трансформира за негативно време в обичано място за облаги и развлечение на пловдивчани.

Освен ежедневни промо игри и атрактиви
бонуси, всеки петък от 20:00 часа се организират седмични томболи, с разнообразни наградни фондове, като на този петък /8 септември/ ще има огромна бонус игра с облага 4 500 лв..



Печалбите от томболите могат да бъдат видени на фейсбук страницата на игрална зала   където всекидневно се разгласява настояща информация по отношение на идни игри и нови автомати и попълнения.

Във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, се организират дневни томболи, които са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се усилва. Всеки понеделник и сряда има „ Дъжд от мистерии ”, който дава на посетителите на игралната зала опция за продобиване на разнообразни и атрактивни суми.



Посетителите на игралната зала ще открият последни версии на игрални автомати от водещи марки и производители в сектора. За постоянните клиенти на игралната зала има още
бонуси, както и бонус чекове.

Обектът е ситуиран в най-модерния комплекс под тепетата - комплекс  7 points, намиращ се на булевард „ Санкт Петербург “ 131. Посещавайки обектите в комплекса, вие можете да се възползвате и от безвъзмезден паркинг, а на метри от игралната зала се намират и най-атрактивните нощни заведения в града.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР