Нови грабващи вниманието криминални случаи ще окупират ефира с премиерния

...
Нови грабващи вниманието криминални случаи ще окупират ефира с премиерния
Коментари Харесай

Сериалът „Хавай 5-0” завладява любителите на екшъни

Нови грабващи вниманието престъпни случаи ще окупират ефира с премиерния сезон 7 на хитовата поредност „ Хавай 5-0 ”. Любителите на заплетените случаи и екшъна ще имат опцията да проследят премиерните епизоди единствено по NOVA - всяка делнична вечер, от 21.00 часа. Почитателите на австралийския артист Алекс О'Лафлин, който извършва основната роля на лейтенант Стив Макгарет, могат да си отдъхнат. Въпреки появилите се клюки, че той обмисля да напусне сериала, още веднъж ще го забележим във вихъра му в премиерния за български ефир сезон на „ Хавай 5-0 ”. Създателите на римейка на известната едноименна поредицата и този път ще заложат на шокиращи загадки с непредвиден край и съдбоносни за основните герои събития.
 сериал
Ударно начало ще сложи новият сезон на „ Хавай 5-0 ” още с първи епизод на 4 юли по NOVA. Лейтенант Макгарет и екипа му ще бъдат изправени пред нелогичните дейности на незаконен талант, който ще ги предизвика с убийствена партия шах. В щаба на 5-0 е открито тялото на сериен палач с фигура за шах от слонова кост в устата. След намирането на второ тяло с сходна фигура, отборът на Стив Макгарет устремено потегля по петите на злодея. Междувременно, феновете ще станат очевидци на стихия от страсти, откакто оперативният сътрудник и някогашна другарка на Стив - Катрин Ролинс, се завръща. А какво ще накара Дани да се замисли съществено над опцията за пенсиониране – ще забележим в идващия сезон на престъпната поредност от на следващия ден по NOVA.

Предстоят и много щастливи моменти за героите в новия сезон на " Хавай 5-0 ". Несправедливо упрекнатият брачен партньор на Коно – Адам, ще получи мечтаната независимост, излизайки от пандиза. Джери пък от своя страна ще се снабди с по този начин мечтаната значка на 5-0. В един от епизодите ще станем очевидци на завръщането на именито пенсиониран служител на реда от остарялата школа Хари Браун. А в края на дълго чакания премиерен сезон някогашният морски тюлен Макгарет ще рискува всичко в името на дълга, откакто той и екипът му подхващат акция за спасяването на млади девойки, попаднали в рисковата клопка на трафиканти. Този случай надълбоко ще раздруса вътрешния свят на Коно, която ненадейно ще забележим в напълно друга светлина. Чаровната сърфистка ще бъде изправена пред мъчно решение, което ще промени напълно живота й.

Не пропускайте да се потопите в престъпните екшън инциденти на елитния отряд от „ Хавай 5-0 ” с премиерния за България сезон 7 – от 4 юли, всяка делнична вечер, от 21.00 ч., само в ефира на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР