Нови ексклузивни подробности за жестокото убийство на украински гражданин в

...
Нови ексклузивни подробности за жестокото убийство на украински гражданин в
Коментари Харесай

Смразяващо! Килърите стреляли няколко пъти по украинеца. На камери е заснето цялото убийство

Нови извънредни детайлности за жестокото ликвидиране на украински жител в курортния комплекс „ Св. св. Константин и Елена “ излязоха нескрито, предава Блиц. Убитият мъж е убит пред апарт хотел в курорта. Той, обаче, не е живеел там, а е бил на посетители на своя другарка украинка, настояват източници.
Младата дама е живеела чартърен в комплекса от към 6 месеца. Приятелят ѝ е бил забелязван и преди да ѝ върви на посетители.
На охранителни камери в комплекса е записано цялото ликвидиране, показват още източниците. Жертвата е била на алея пред комплекса, като е влезнал от едната страна, а убиецът е пристигнал пешком от другата страна. Той е стрелял няколко пъти в главата и торса на украинеца. Стрелбата е била продължителна.
След това стрелецът се отдръпва, той не е бил самичък, чакал го е автомобил „ Фолксваген Файтон “. Минути по-късно автомобилът е опожарен.
Според очевидци, украинецът е дошъл в комплекса малко след 20 ч. в четвъртък със наследник автомобил „ Шкода “ комби, който е паркирал на паркинга начело и е тръгнал да влиза вътре. Самоличността на жертвата е открита, само че още не е обявена публично. Убитият е на 52 години.
В момента криминалисти правят оглед на мястото на убийството в комплекса „ Св. Св. Константин и Елена “. От към два часа на мястото има специалисти от Криминалистична лаборатория. Извършва се оглед на автомобила на жертвата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР